Exekutiv Köksmästare Sökes Till Pontus City Venues!

Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Järfälla eller i hela Sverige

OM PONTUS FRITHIOF CITY VENUES

Pontus Frithiof City Venues AB bedriver idag Catering by Pontus med exklusiva event och catering sedan 20 år tillbaka, Tidningshuset by Pontus med luncher för upp till 600 personer dagligen, Pocket Café som är ett deli- & cafékoncept med franska influenser, Accelerator café by Pontus Frithiof i anslutning till Konsthallen Accelerator i Frescati, Foodtruck samt festvåningen Atelier 23 som är en gastronomisk scen för möten och event 84 meter över havet.

Pontus Frithiof City Venues AB omsatte i fjol 33 msek. 2019 växer vi stadigt med ca 30% och utvecklar både nya och befintliga verksamheter. Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta tillväxtresa för en övergripande, operativ och exekutiv roll för samtliga kök samt en naturlig del av vår ledningsgrupp.

VEM VI SÖKER

Rollen som Köksmästare är en övergripande ledarroll. Du kommer arbeta med ett befintligt, fungerande team på plats, med flera engagerade medarbetare i form av ca 10 st anställda kockar och Souschefer. Utöver detta kommer du även koordinera och arbeta med ett större nätverk av extraanställda och konsulter.

Vi tror att du hunnit komma en bra bit i din karriär och utveckling som ledare och är nu redo att ta steget in i vårt bolag för att både kunna göra skillnad samt möjliggöra de nya kliv vi tar och ska ta framåt. Både för bolaget och för din fortsatta utveckling Du bör tycka om dynamiken mellan stora produktioner, nyckeltal, strategiskt och taktiskt inköp och inte minst ledarskap som varvas med mindre exklusiva, privata tillställningar. Och ta en övergripande roll för detta.

Vi ser att viktiga personliga egenskaper för rollen är ett starkt och tryggt ledarskap. Både som kan planera och styra och samtidigt skapa harmoni, kontinuitet samt en trivsam arbetsplats. Motivation och inspiration är en viktig del för att fortsätta utveckla våra olika talanger i köken. Logistik, produktionssynergier och ekonomiska nyckeltal är ytterligare delar av arbetet som du ska kunna uppskatta.

Vi tror att du drivs av resultat som går att se i både kvalitet, harmoni i gruppen och som finansiella utfall. Kompetens är viktigt. Engagemang och vilja är ännu viktigare. Rätt individ kommer att vara med att utforma rollen ytterligare. I vår grupp finns många duktiga medarbetare och ledare som du kommer arbeta nära och ha ett naturligt samspel och ömsesidigt stöd med.

VAD VI ERBJUDER

Du erbjuds en plats där din insats blir viktig och på riktigt gör skillnad. Vi drivs av att skapa en arbetsplats där engagerade medarbetare och chefer upplever att deras utveckling och karriär kan få den bästa tänkbara utväxlingen. På koncernnivå driver vi gemensamma friskvårdssatsningar för att hålla oss glada och hållbara. Inom gruppen finns idag mycket kompetens och du kommer ha flera närvarande ledare att stöttas av.

OM PONTUS GROUP

Pontus Group ägs och drivs av kocken, krögaren och entreprenören Pontus Frithiof. Bolaget består idag av flertalet verksamheter i främst Stockholmsområdet. Gruppen etablerades 1999 och består idag främst av restauranger, catering, event, festvåning och varumärkesutveckling. Pontus Group uppskattas omsätta 100 msek under 2019.

Gruppen är idag strukturerad i tre huvudsakliga bolag och affärsben, med flertalet underliggande verksamheter. Med en respektive VD för varje bolag. Vår ambition med hela Pontus Group är att göra ett avtryck i branschen och vara bäst inom dem segment som vi verkar inom. Vi har en tydlig vision om att bli branschens bästa arbetsgivare och vara en plats där ambitiösa och engagerade medarbetare bidrar och kan bygga en hållbar och spännande karriär. Vi är ett entreprenörsdrivet företag. Förändring och framåtrörelse är en del av vår vardag.

Läs mer om våra verksamheter på www.pontusfrithiof.com (http://www.pontusfrithiof.com/) samt följ oss via @by_pontus_frithiof på LinkedIn och Instagram för regelbundna uppdateringar.

Rekryteringsprocessen genomförs via Majola RestaurangKonsult, men du blir anställd direkt av Pontus Group. För frågor om tjänsten vänligen kontakta johanna.lagerstrom@majola.se.

Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2019-11-12

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2019-11-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Majola Restaurangkonsult AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Majola Restaurangkonsult AB (org.nr 556689-2856), http://www.majola.se

Arbetsplats
Majola RestaurangKonsult

Jobbnummer
4951983

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult AB: