Vikarierande köksbiträde

Sca, Aluten Restaurang / Restaurangbiträdesjobb / Umeå
2008-04-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Vikarierande köksbiträde" (publicerad 2008-10-08) ⬅️


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Umeå, Vännäs, Nordmaling, Vindeln, Robertsfors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sca, Aluten Restaurang i Umeå

Sodexho underlättar tillvaron för människor genom att erbjuda företag och organisationer en mängd olika servicetjänster. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexho finns i 80 länder och är ett av Sveriges ledande serviceföretag med över 7 000 medarbetare på drygt 2 000 uppdrag i hela landet.
Läs mer på : www.sodexho.se.
Restaurang Scaluten som ligger beläget på Obbolaön, ca 1,5 mil utanför Umeå centrum söker inför sommaren en vikarierande köksbiträde. Restaurangen har 70-100 gäster per dag och serverar 2 alternativ av dagens lunch. I tjänsten som ekonomibiträde ingår bla kassatjänst, servering och diskning.
Du som söker bör ha tidigare erfarenhet av arbete i restaurang, kanske är du student med utbildning inriktad mot mat och matlagning. Tidigare erfarenhet av kassatjänst är meriterande.

Publiceringsdatum
2008-04-22

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid/Deltid
Varaktighet: v 28-31, Upplärning v 27 Arbetstider: varierande arbetstid, Mån-Fre

Ersättning
Fast lön
Fast lön enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2008-05-16
Ansökan kan skickas till e-postadress: johanna.lundberg@sodexho-se.com

Företag
SCA, ALUTEN RESTAURANG

Adress
SCA, ALUTEN RESTAURANG
Linjevägen 33
91380 OBBOLA

Kontorsadress
LINJEVÄGEN 33
OBBOLA

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 090-154183

Jobbnummer
199773

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sca, Aluten Restaurang

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sca, Aluten Restaurang: