Vi söker nya kollegor till Kostverksamheten!

Karlskoga kommun, Samhälle och serviceförvaltningen, folkhälsa / Restaurangbiträdesjobb / Karlskoga
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla restaurangbiträdesjobb i Karlskoga, Lekeberg, Degerfors, Nacka, Storfors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Karlskoga kommun, Samhälle och serviceförvaltningen, folkhälsa i Karlskoga

I natursköna Karlskoga händer det mycket spännande just nu. Vår kommun växer och vi söker fler engagerade medarbetare till vår kostverksamhet. Kostverksamheten tillagar mat till förskolor, skolor och inom vård- och omsorg i Karlskoga och Degerfors kommuner. I Karlskoga finns åtta produktionskök och sex mottagningskök och i Degerfors finns det två produktionskök och fem mottagningskök. Kostverksamheten ansvarar också för två personalkaféer och levererar mat hem till brukare som har matlåda på bistånd.

Vårt mål är att tillaga god och hälsosam mat på ett sätt som gynnar miljön och ger en positiv matupplevelse för varje gäst. För oss är det viktigt att alla medarbetare är rätt rustade för sitt arbete och kompetensutveckling är därför självklar och nödvändig. Alla medarbetare, även vikarier, erbjuds därför utbildning inom hygien och specialkost.

Välkommen till ett varierande och roligt arbete där du verkligen kan göra skillnad för våra matgäster!

Publiceringsdatum
2023-12-11

Arbetsuppgifter
Nu söker vi flexibla och drivna köksbiträden och kockar som vill jobba som timvikarier/sommarvikarier i våra produktionskök i Karlskoga och Degerfors. Vill du vara med och laga god och hälsosam mat i ett härligt team? Då är detta något för dig!

Att arbeta som timvikarie och sommarvikarie är ett bra sätt att få prova på att arbeta inom yrket, få arbetslivserfarenhet eller kunna kombinera arbete med exempelvis studier.

Du kommer arbeta ensam eller i team i något av våra mottagnings- eller produktionskök. I alla våra kök lagas maten med omsorg och med gästen i fokus. Arbetsuppgifterna varierar mycket beroende på var du arbetar och hur stort kök du arbetar i. Visst arbete förekommer i digitala system såsom exempelvis Mashie, Proceedo, Time Care Pool, Outlook, Teams varför det är viktigt att du har en grundläggande datorvana. I köket är en god kommunikation en förutsättning och viss dokumentation förekommer i arbetet.

Köksbiträde
Som köksbiträde arbetar du i team med kockarna och du är en viktig del i att utveckla vår salladsbuffé, välkomna våra gäster i restaurangen och se till att miljön är inbjudande. Våra produktionskök har också utskick av exempelvis måltider till andra enheter. Andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i kök ingår, så som disk och dagliga städrutiner som förekommer i kök.

Kock
Vi tillagar mat till de yngsta och äldsta men också till skolelever. Som kock är du en del av helheten och arbetar i team med köksbiträdena. Du älskar att laga mat och bidrar gärna med din kunskap för att skapa smakrika och varierade måltider som uppfyller målgruppens behov. Andra arbetsuppgifter som är vanligt förekommande i kök ingår, så som disk och dagliga städrutiner som förekommer i kök.

Arbetstiderna varierar, måndag till fredag är arbetstiderna mellan 06.30 -16.00, men vi har också helgarbete mellan 07.00 -15.30 i några av våra kök. Vi använder bokningssystemet Time Care Pool där du som timvikarie lägger in din tillgänglighet och även kan se dina bokade arbetspass. Som timvikarie kan du bokas med kort varsel och du ska också kunna arbeta inom hela förvaltningens område som innefattar Karlskoga och Degerfors med orterna Åtorp och Svartå.

Kvalifikationer
Du som söker som kock ska ha lämplig gymnasial utbildning alternativt annan yrkesutbildning inom restaurang och storhushåll. Erfarenhet som av arbetsgivaren bedöms likvärdig kan uppväga kravet på utbildning.

Om du söker som köksbiträde är det bra om du har utbildning inom måltid, restaurang eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom storkök och/eller restaurang.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en smaksäker och engagerad medarbetare som är flexibel, noggrann och kvalitetsmedveten, även när tempot är högt. Du är lyhörd och kan arbeta både självständigt och tillsammans med dina kollegor.

Du ska ha språkkunskaper så att du kan förstå, tala, läsa och skriva svenska. Du behöver också ha en grundläggande datorvana. B-körkort och bil är meriterande.

Sist men inte minst vill vi såklart att du brinner för matlagning och att göra dina gäster nöjda! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Urval sker löpande i denna rekrytering och intervjuer planerar att genomföras v. 3.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Ersättning
Enligt avtal.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2024-01-07
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "FHN 2023-00204".

Omfattning
Detta är ett deltidsjobb.

Arbetsgivare
Karlskoga kommun (org.nr 212000-1991)

Arbetsplats
Karlskoga kommun, Samhälle och serviceförvaltningen, folkhälsa

Kontakt
Verksamhetschef kost
Maria Sjödahl Nilsson
0586-615 63

Jobbnummer
8321245

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Karlskoga kommun, Samhälle och serviceförvaltningen, folkhälsa

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Karlskoga kommun, Samhälle och serviceförvaltningen, folkhälsa: