Verksamhetschef

Fraiche Catering AB / Kockjobb / Täby
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Täby, Vallentuna, Upplands Väsby, Danderyd, Sollentuna eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fraiche Catering AB i Täby, Danderyd, Solna, Stockholm, Vaxholm eller i hela Sverige

VÅRT FÖRETAG
Fraiche Catering är ett familjeföretag som bildades år 2000. Vi serverar cirka 10.000 portioner luncher per dag. Vi har fem produktionskök i Stockholmsområdet. Våra gäster är barn, ungdomar och vuxna. Vi vet att rätt mat och dryck är viktigt för våra gäster och - vi älskar det vi gör - att laga mat!
Nu vill vi ta nästa steg. Vi ska bli ännu bättre och vi vill att du hjälper oss. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster dagens bästa stund! Det här är en unik chans för rätt person!

DIN PROFIL
Är du en person som brinner för att leda, inspirera och utveckla verksamheten? Då kan detta vara rätt tjänst för dig. Som verksamhetschef har du företagets viktigaste roll att se till så att verksamheten fungerar och att dina närmaste medarbetare är på topp. Ditt engagemang och dina kunskaper inom kök/restaurang är viktiga aspekter i kombination med din förmåga att bygga förtroende och utveckla vår verksamhet. Du är därför dokumenterat skicklig på att leda dina medarbetare och att arbeta målfokuserat och resultatorienterat. Som du förstår har vi stora förväntningar men vi vet också att du kommer att ha en kul och intressant arbetsplats att gå till. Så om du älskar att skapa trivsel och trygghet omkring dig samt brinner för goda resultat och utveckling är det här jobbet för dig!
Du ingår i företagets ledningsgrupp.

DINA ARBETSOMRÅDEN
Du har ansvar för att utveckla planera och följa upp verksamheten i Fraiche Caterings olika kök. Du ansvarar för att leda och inspirera dina närmste medarbetare vilka är våra fem kökschefer. Du säkerställer att gällande rutiner efterlevs, såsom exempelvis menyplanering, inköp av råvaror, inrapportering i Mashie, HACCP, miljö, inventering mm. Du är delaktig i arbetet med månadsrapportering och uppföljningen av nyckeltal.

KVALIFIKATIONER
Vi vill att du har:

• Kockutbildning och erfarenhet som kökschef
• Minst fem års dokumenterad erfarenhet inom restaurangbranschen.
• Minst fem års dokumenterad ledarerfarenhet.
• Erfarenhet av arbete med livsmedelshygien, arbetsmiljöarbete

Din personlighet och sociala kompetens är avgörande för om du och dina närmaste medarbetare kommer att trivas.

Varaktighet, arbetstid
Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Publiceringsdatum
2017-03-24

Ersättning
Lön efter överenskommelse.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-16

Kontakt
Företag
Fraiche Catering AB

Adress
Fraiche Catering AB
18766 TÄBY

Kontorsadress
Antennvägen 6

Jobbnummer
3397377

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fraiche Catering AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fraiche Catering AB: