Teamledare i köket

Radisson Blu & Park Inn Trysil / Kockjobb / Ospecificerad arbetsort
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Ospecificerad arbetsort eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Radisson Blu & Park Inn Trysil i Ospecificerad arbetsort

Publiceringsdatum
2015-08-10

Beskrivning av verksamheten
Trysil, Norges största och mest populära skid och vintersportort. I denna underbara vintern land med skidåkning för både stora och små, nybörjare och experter längdskidspår och massor av spännande utomhusaktiviteter är två Europas finaste Resort hotell för. På sommaren kan du utforska naturens nöjespark, med många olika aktiviteter att välja mellan, såsom mountainbike, flera toppmöte, forsränning, canyoning, fiske och golf.
Radisson Blu Resort Trysil öppnades 2008 och är centralt beläget på Trysilfjellet Tourist Center. Hotellet är 35 000 kvm och har moderna rum med bekväma norsk design, stort utbud av restauranger, barer, bowling, sportaffär och en stor äventyrsbad med inomhus surfing.

Beskrivning av Arbetsuppgifter:
Som temleader restaurangen är en del av Mat & Dryck avdelning som omfattar alla barer och restauranger på orten. I våra restauranger och barer är det hög aktivitet från morgon till sen kväll och vi strävar efter att ge gästerna kulinariska upplevelser utöver det förväntade varje gång.

Ansvarsområden
• Ansvarig för det praktiska dagliga genomförandet
• Dekontaminera kontinuerlig övervakning av de anställda utöver att vara ansvarig för att utbilda nya medarbetare
• Ansvarar för att hålla de anställda uppdaterade på produkter som säljs
• Se till att alla gäster har en trevlig upplevelse med en hög servicenivå
• Se till att området är snyggt och presentabel
• Uppföljning och utveckling av rutiner
• Samarbeta med andra gruppledare / maitre d 'på hotell
• Försäljning och servering dryck i linje med vårt koncept
• Förberedelser för händelser
• Hantera betalningar och kassaredovisning

Kvalifikationer
• God teknisk kunskap, nytta certifikat (eller annan till motsvarande utbildning)
• Erfarenhet av liknande befattningar
• Är du motiveras av ett pulserande och hektisk arbetsplats där ingen dag är lik
• Är flexibel för att hantera snabba förändringar och beslut
• Prata flytande norska (eller något annat skandinaviskt språk) och engelska
• Minst 23 år gammal
• Fördel med körkort och bil

Dina egenskaper
Vi söker personer som har förmåga att skapa en god miljö och goda erfarenheter för både gäster och kollegor. Du ansvarar har bra känsla för ordning och kan hantera flera uppgifter samtidigt. Du trivs med att arbeta i team och motiverande och entusiastisk i en annars hektisk dag. Du är lösningen, flexibel och är inte rädd för att tänka annorlunda.

Vi erbjuder
En varierad och utmanande jobb med trevliga kollegor på en av Norges finaste hotell och det största skiddestination
Spännande utmaningar i framväxande
Personliga Fördelar med Rezidor Hotel Group och Destination Trysil

Kom och besök oss på fjällmässan i Gävle den 24 augusti eller på rekryteringsmässan Mora den 25 augusti

För mer information om tjänsten kontakta anett.march@radissonblu.com
Skriftlig ansökan med CV via e-post till anett.march@radissonblu.com

Start Önskvärd 1 september eller enligt överenskommelse.
Sista dag 2015/08/31
Ansökan skall märkas: Team Leader Restaurant

Körkortskrav
B
Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Säsongsanställning

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-08-31
Märk ansökan: Teamleader Restaurant
Ansökan kan skickas till e-postadress: anett.march@radissonblu.com

Kontakt
Anett March 0047 62449000

Företag
Radisson Blu & Park Inn Trysil

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0047-62449000

Jobbnummer
2382725

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Radisson Blu & Park Inn Trysil

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Radisson Blu & Park Inn Trysil: