Souschef till Smådalarö Gård

Sabis AB / Kockjobb / Haninge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Haninge, Ödeshög, Hjo, Vadstena, Boxholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Haninge, Nacka, Knivsta, Botkyrka, Huddinge eller i hela Sverige

Sabis Hotell & Möten är ett affärsområde inom Sabis AB
som är ett Stockholmsbaserat matföretag grundat 1874.
Sabis driver i dag 21 restauranger, sju matbutiker, nio
caféer, tre dagkonferensanläggningar samt de tre hotellen
FågelbroHus, Krusenberg Herrgård och Smådalarö Gård.
Vi är intresserade av dig som har passion för mat och hög
entreprenörsanda. Hos oss arbetar du med kvalitet, tradition och innovation under kreativ frihet. Med vår långa historia och tradition av kvalitet och service har Sabis en unik position inom mat i Stockholm. Vi söker alltid vägar att stärka den ytterligare, vill du vara med?

Smådalarö Gård är vår golf- och skärgårdspärla där vi arbetar som ett team för att våra konferensgäster, golfgäster, weekendgäster och hamngäster. Alla ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi söker nu en Souschef med flera års erfarenhet av yrket. Vi kan erbjuda personalbostäder.
Tjänsten är tillsvidare. Dag, kväll och helgarbete förekommer. vi vill att du börjar hos oss snarast. Intervjuerna genomförs löpande. Välkommen med din ansökan!

Publiceringsdatum
2013-09-20

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: Patrik.hogberg@smadalarogard.se

Kontakt
Patrik Högberg, Hotellchef 073-373 01 99 patrik.hogberg@smadalarogard.se

Företag
Sabis AB

Adress
Sabis AB
BOX 11089
10061 STOCKHOLM

Kontorsadress
Östgötagatan 100

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-58705000
E-postadress: helene.pellvik@sabis.se

Jobbnummer
1658660

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: