Souschef

Majola Restaurangkonsult AB / Kockjobb / Värmdö
2010-09-10
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Souschef" (publicerad 2010-09-15) ⬅️


Visa alla kockjobb i Värmdö, Vaxholm, Tyresö, Lidingö, Stockholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult AB i Värmdö, Vaxholm, Lidingö, Stockholm, Solna eller i hela Sverige

Majola RestaurangKonsult söker souschef till Djurönäset Konferenshotell.
Sträckt över nära 25 hektar mark längs det natursköna havsbandet utanför södra delen av Djurö ligger Djurönäsets konferenshotell. Hotellet är ett av Sveriges största och är byggt 1979 och ägs av PTK. Med sina 272 rum utspridda på åtta möteshus är anläggningen en av få som erbjuder terräng, sköna naturstigar och vatten på den egna bakgården. Dessutom finns det stora möjligheter till fiske, gym,tennis, boule och fotboll.
Måltiderna serveras i de olika möteshusen och under sommartid används också en renoverad sjöbod som bryggcafé. Utöver detta används även satellitkök och grillar utifrån ändamål. Köket är ombyggt 1996 och håller god standard och bra maskinell utrustning samt goda kylutrymmen.
Maten serveras antingen som bufféer eller som klassikt uppbyggda festmenyer. Då anläggningen erbjuder många möjligheter arbetar man med hög flexibilitet som täcker gästens olika önskemål eller behov. Gästerna består till större delen av konfererande företag, men även bröllop och stora evenemang förekommer.
"Ärlig svensk god mat" är Djurönäsets filosofi. Man strävar ovillkorligt efter en tydlig grund byggd av matglädje, tradition och hantverk där inspiration alltid ska vara närvarande. Köket är medvetet lokalt och arbetar därför gärna säsongsanpassat med miljömärkta och närproducerade råvaror av allra högsta kvalitet.
Som souschef på Djurönäset kommer du att ha ansvar för delar av en köksstyrka om totalt 12 personer.
För mer information, gå in på www.djuronaset.com
Vi söker dig som är:
• Social och positiv. Tjänsten innebär omfattande kontakt med både gäster och övrig personal.
• Gastronomiskt trygg men inspirerande och ambitiös.
• Van att arbeta självständigt och under eget ansvar.
• Organiserad och noggrann.
• Villig att vara med och påverka Djurönäsets framtid och utveckling
• En mogen och ödmjuk lagkamrat.
• Mån om kökshygien och praktiserande av HACCP.
• Minst 25 år.
Meriterande erfarenheter:
• Erfarenhet av kurs-& konferensverksamhet eller välrenommerade krogar.
• Engelska i tal och skrift.
• Körkort och bil.
• Engagemang och inspiration runt arbetet med att framställa menyer. Köket skriver dessa tillsammans och det är ett viktigt inslag i dess utveckling.
Arbetstider/schema
Djurönäset tillämpar årsarbetstid.
Schemat skrivs efter beläggning och är säsongsbundet.
Arbetstiden ligger vanligen växelvis varannan vecka 8-17 eller 13-22.
Helgarbete förekommer vid högsäsong.

Publiceringsdatum
2010-09-10

Så ansöker du
I denna rekrytering samarbetar vi med Majola RestaurangKonsult.
Ansökan skickas till Daniel Norlander på daniel@majola.se eller ring 08-600 35 00.
Märk din ansökan "Djurönäset" och att du söker tjänsten för "Souschef".
Majola RestaurangKonsult är ett auktoriserat bemanningsföretag.
www.majola.se

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: daniel@majola.se

Kontakt
Jonas Sundin, VD, 0704940182, 08-6003500 (Kontoret), jonas@majola.se
Daniel Norlander, Projektledare, 076-340 35 00, 08-6003500 (Kontoret), daniel@majola.se

Företag
MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB

Adress
MAJOLA RESTAURANGKONSULT AB
PALMFELTSVÄGEN 19
12162 JOHANNESHOV

Kontorsadress
PALMFELTSVÄGEN 19
JOHANNESHOV

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6003500

Jobbnummer
730036

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult AB: