Sous-chef

Memory Hotel / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Memory Hotel i Stockholm

Memory Hotel, är ett förstaklass affärsresehotell med 155 rum, konferens, à la carte-restaurang och bar.

Vi söker en duktig matlagare med ett brinnande matintresse och erfarenhet att leda ett köksteam.
Du är van att arbeta självständigt och i team, leverera hög kvalité med stor ordning och precision. Då du kommer att vara delaktig i inköp och menyplanering är det också viktigt att du har ett affärsmässigt tänk och goda kunskaper i köksekonomi.

Du som söker skall ha tidigare erfarenhet som sous-chef eller en längre arbetslivserfarenhet, min. 5 år, som förste kock.

Du är givetvis insatt i HACCP hygien-och säkerhetsföreskrifter.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Publiceringsdatum
2012-01-24

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Heltid tillsvidare med provanställning. Arbetet är förlagt till mån-fre, dag och kväll

Ersättning
Fast lön
Fast lön, enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-02-03
Ansökan kan skickas till e-postadress: stefan@mrchiphotel.se

Kontakt
Stefan Ros, Operations Manager, 08-793 07 00 (Växeltelefon), 08-793 07 12 (Direkttelefon), stefan@mrchiphotel.se
Wayne Clark, Kökschef, 08-7930700 (Endast telefon från kl. 14.00), wayne@memoryhotel.se

Företag
Memory Hotel

Adress
Memory Hotel
BOX 1092
16425 KISTA

Kontorsadress
Borgarfjordsgatan 3-5

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-793 07 00

Jobbnummer
1137627

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

                   

Prenumerera på jobb från Memory Hotel

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Memory Hotel: