Sous Chef till Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City

Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City / Kockjobb / Sundsvall
2017-03-29
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sous Chef till Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City" (publicerad 2017-05-13) ⬅️


Visa alla kockjobb i Sundsvall, Timrå, Mark, Härnösand, Nordanstig eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City i Sundsvall

Scandic Sundsvall City, mitt i hjärtat av Stenstan, har 143 rum och 4 konferensrum. Hotellet blev en del av Scandicfamiljen 2012 och totalrenoverades samma år. I augusti 2015 slog vi upp portarna till hotellets nya restaurang, Brasserie Verket, som snabbt blivit en stjärna på Sundsvalls restaurangscen. Med modern och inspirerande inredning och rätter direkt från vårt rotisseri kan vi erbjuda en upplevelse för både öga och gom.

På Scandic vill vi att alla ska ha känslan att de är bland vänner. Det gäller våra gäster och våra medarbetare, både i hur vi beter oss och hur vi ser ut. Att vi och våra gäster känner sig komfortabla och hemma är otroligt viktigt, för enligt oss är sann lyx detsamma som att kunna vara sig själv. För att åstadkomma detta tror vi att det krävs personer med ett gediget intresse för service som utvecklar och förbättrar verksamheten och är goda föredömen. Vill du vara en del av detta? Då väntar Scandic på dig!

Välkommen till Brasserie Verket, en hyllning till industriarvet och staden mellan de två bergen. Från menyn kan du välja mellan klassiska rätter, samt grillrätter av kött, fisk, fågel och grönsaker. Här tillagar vi maten i ett öppet kök för att du ska känna att du befinner dig mitt i händelsernas centrum.

I vårt rotisseri tillagas all mat på långa spett i ugn för att bevara smakerna på bästa sätt. Inget krångel. Helt enkelt fina råvaror, ett gott hantverk och god mat i en välkomnande miljö för både familj och vänner. Varje dag är restaurangen öppen för lunch och middag, på helgerna serveras brunch

Vilka är vi och vad kan vi erbjuda dig?

Vill du vara en del av Nordens marknadsledande hotellkedja med nästan 230 hotell och 14000 medarbetare? Hos oss får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation.

Är du vår nya Sous Chef?

Då har du ett genuint intresse för mat och dryck, gästen och dina medarbetare. Du är kreativ och har en "hands-on" attityd med förmågan att initiera, driva och verkställa idéer. Du ser positivt på förändringar, är flexibel och har lätt att se lösningar. Du har helhetsperspektiv och ser nyttan av samarbete mellan olika avdelningar.

Vad är din roll?

Som ledare hos oss har du förmågan att utveckla dig själv, dina medarbetare och verksamheten mot samma mål - nöjda gäster!

Du är köksmästarens högra hand. Du har en passion för service och genom ditt ledarskap inspirerar och motiverar du dina medarbetare att leverera service i världsklass! I din roll kommer du att arbeta med uppföljning och nyckeltal samt andra uppsatta mål som ställer krav på din förmåga att prognostisera, planera och bemanna. Du rapporterar till F&B Manager.

Personlig profil

Som person är du drivande och positiv. Du är en naturlig ledare med ett stort personligt engagemang, du identifierar dig med Scandics värderingar och låter de genomsyra verksamheten. Du har lätt för att samarbeta med människorna i din omgivning, är noggrann och lösningsorienterad. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept.

Vi söker dig som har

• Minst ett års dokumenterad ledarerfarenhet

• Minst tre års erfarenhet av arbete som kock

• Gymnasial utbildning

• Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

• Utbildning inom restaurang och storhushåll eller yrkesinriktad kockutbildning

• Dokumenterad erfarenhet av personalplanering



Rekryteringen kommer att ske löpande.



Publiceringsdatum
2017-03-29

Kontaktuppgifter för detta jobb
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, David Karinga, på telefon 070-510 52 26 eller maila på david.karinga@scandichotels.com .

Varaktighet, arbetstid
Varierad Tillsvidare

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
David Karinga +46 0705105226

Företag
Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City

Adress
Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City
Trädgårdsgatan 31
85232 Sundsvall

Kontorsadress
Trädgårdsgatan 31

Jobbnummer
3406435

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Brasserie Verket, Scandic Sundsvall City: