Sous chef sökes för fasttjänst på omtyckt restaurang.

Pensionat Styrsö Skäret AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Pensionat Styrsö Skäret AB i Göteborg

Vi arbetar med säsongens råvaror från lokala producenter av den bästa klass som finns att finna. Det flesta produkter som vi köper är både närodlat och ekologiskt. Vårt läge intill havet gör att vi tillagar och serverar mestadels fisk och skaldjur men även nöt, lamm och vilt.

Det kommer att förekomma både satta menyer under veckodagarna och en helgmeny med färre rätter under den kalla årstiden och fler under sommarhalvåret.

Vårt kök producerar lunch till konferensgrupper, lunchgäster, 3 rätters middagar till konferenser och grupper samt till bröllops- och à la carte gäster.

Under vår högsäsong som är maj till september är peaksäsongen maj och juni. Då är det upp till 100 lunch och va 60-80 middagsgäster med fast meny.

Vi tillagar påskmiddag, midsommarmeny, à la carte, hummersupé, gåsamiddag och julbord samt konferens och gruppmeny som är säsongsanpassad.

Vi söker dig som har lång erfarenhet från klassiskt och rejäl matlagning och från à la carte. Det är viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och att du känner för att verkligen ge allt för gästen. Du ska kunna ta eget ansvar och initiativ och kunna lösa olika situationen som kan uppstå.
Du och vår köksmästare kommer tillsammans ta fram meny som passar för en skärgårdsrestaurang.

Från september kommer vår köksmästare att vara föräldraledig fram till januari. Du kommer därför kliva upp och ta ansvar för köket och du kommer att ha en kontakt med vår köksmästare under denna tid så som du själv anser är bra för att lösa höstens menyer mm.

Vi kan erbjuda en bra och trivsam arbetsplats, vi kommer överens om en lön som passar dig och din erfarenhet.


Du kommer att hamna på ett trivsamt skärgårdspensionat i Göteborgs skärgård där vi bedriver hotell, konferens och restaurang. Vi har många återkommande gäster och de allra flesta verkligen älskar det vi gör. De uppskattar allt från miljön ute och inne på hotellet, det personliga mottagande i restaurangen och så klart vår mat. Vi är stolta för vårt kök.

Här arbetar vi med säsongens råvaror som vi köper av den bästa klass vi kan finna. Det mesta är lokalt producerat och ekologiskt. Vi tillagar mest fisk och skaldjur men även nöt, lamm och vilt.

Lite kuriosa: Vi finns omnämnda i White Guide samt finns med bland uteätarna i GP: http://www.gp.se/livsstil/krog/ute%C3%A4tarna-pensionat-styrs%C3%B6-sk%C3%A4ret-1.377190

Varaktighet, arbetstid
Vi är anslutna till VISITA

Publiceringsdatum
2017-02-15

Ersättning
Vi tillhandahåller årskort för Västtrafik och skyddskläder som du själv får välja ut.
Vi är anslutna till www.countrysidehotels.se här får du möjligheten att resa runt på olika hotell och betala ett mycket lågt pris under lågsäsong.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-30
Ange följande referens när du ansöker: Souschef

Kontakt
Jerker Albrechtsson koket@pensionatskaret.se 031973230

Företag
Pensionat Styrsö Skäret AB

Adress
Pensionat Styrsö Skäret AB
Skäretvägen 53
43084 Styrsö

Kontorsadress
Skäretvägen 53

Jobbnummer
3323335

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Pensionat Styrsö Skäret AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Pensionat Styrsö Skäret AB: