Sommarsäljare-Bröddistributör, Kullens Bageri

Kullens Bageri / Säljarjobb / Helsingborg
2012-05-11
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Sommarsäljare-Bröddistributör, Kullens Bageri" (publicerad 2013-04-15) ⬅️


Visa alla säljarjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Kullens Bageri i Helsingborg, Halmstad eller i hela Sverige

Kullens Bröd Helsingborg ingår i Sigvants Bageri AB.
Företaget är en lokal- och regionalbagare med bagerier i
Helsingborg, Växjö. Sortimentet består av
mjukt matbröd och kaffebröd som säljs under
varumärkena Kullens, Lockarp och Växjöbagarn i
dagligvarubutiker i södra Sverige.

Kullens Bröd söker vikarier till våra säljturer under
perioden v. 25-37. Du säljer och distribuerar våra
varor till butiker på fasta turer. Du skall vara självständig,
ha ordningssinne, ansvarskänsla och lätt för att skapa
goda relationer. Detta är viktiga krav för att lyckas som
säljare hos oss. Har du försäljningserfarenhet är det en
merit, men inga krav. Du behöver också vara
morgonpigg. C körkort för lastbil och digitalt
förarbevis fordras.

Publiceringsdatum
2012-05-11

Körkortskrav
C

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 11 dagar - 3 månader
Heltid
Arbetstid ca. 03.00 - 12.00Varaktighet 1- 3 mån.

Ersättning
Fast lön + rörlig lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-06-10
OBS! C körkort för lastbil fordras och digitalt förarbevis.
Ansökan kan skickas till e-postadress: rolf.larsson@sigvantsbageri.se

Kontakt
Rolf Larsson, Säljledare, 070-428 13 39, 042-38 55 60 (Kontor), rolf.larsson@sigvantsbageri.se

Företag
KULLENS BAGERI

Adress
KULLENS BAGERI
BUNKAGÅRDSGATAN 1
25368 HELSINGBORG

Kontorsadress
BUNKAGÅRDSGATAN 1
HELSINGBORG

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 042-385560

Jobbnummer
1241553

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Kullens Bageri

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Kullens Bageri: