Sigtunastiftelsen söker erfaren kock - Sigtunastiftelsen - Receptionistjobb i Sigtuna
Sigtunastiftelsen söker erfaren kock
Sigtunastiftelsen / Receptionistjobb / Sigtuna
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla receptionistjobb i Sigtuna, Österåker, Håbo, Upplands-Bro
Visa alla jobb hos Sigtunastiftelsen i Sigtuna

Sigtunastiftelsen Hotell & Konferens är en konferensanläggning med 62 rum och ett 20-tal konferensrum. Vi bedriver vår verksamhet i fantastiska lokaler som ger inspiration och energi för både kropp och själ. Förutom hotell och konferensverksamhet har Sigtunastiftelsen ett rikt kulturellt program med författaraftnar, konserter, utbildningar och mycket mer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete i hotell och konferensreception och som tycker om att arbeta med människor. Du tycker om att ge service, har den lilla extra känslan, och vill hjälpa oss att bli ännu bättre. Tjänsten kräver ordningssinne, stresstålighet och att du kan ta egna initiativ.

Arbetet är omväxlande med reception och konferens, arbetstiden är schemalagd dagar, kvällar och helger.

Tjänsten är heltid och lön efter överenskommelse.

Vi arbetar med bokningssystemet Hot-Soft, datavana är ett krav.

Vi vill att du behärskar engelska i tal och skrift och att du gärna pratar ytterligare ett språk.

Publiceringsdatum
2008-02-11

Anställningstyp/arbetstider
Tjänsten är på heltid och innebär både kvälls och helgarbete, tillträde efter överenskommelse.

Ersättning
Lön efter överenskommelse.

Kontakt
charlie edlund, 08-592 589 33 Telefon, charlie.edlund@sigtunastiftelsen.se , Hotellchef

Så ansöker du
Sista ansökningsdag 2008-02-25
Vi tar emot ansökan via epost: charlie.edlund@sigtunastiftelsen.se

Företag
Sigtunastiftelsen
Box 57
19322 SIGTUNA
Telefonnummer: 08-59258900
Mer information på http://www.sigtunastiftelsen.se

Jobbnummer
125843

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sigtunastiftelsen: