Servitör 2017 till fartyg

Levande Matkultur i Sverige AB / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB i Stockholm, Sollentuna eller i hela Sverige

Vi söker till fartygen M/S Prins Carl Philip & S/S Drottningholm servitör till sommarsäsong 2017.
Fartygens restaurangdrift ansvaras av Levande matkultur i Sverige AB och Fartyget ägs och drivs genom Strömma Turism & Sjöfart AB som producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet.
Fartygens mål är att leverera högsta kvalitet, service och hållbarhet inom sjöfarten i Stockholm.

VI ERBJUDER
Som servitör på ett av våra fartyg arbetar du parallellt med ytterligare en serviskollega. Huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar; à la carte servering lunch, middag, beställningsverksamhet, barservering och innehar ett ansvar för dryckesförsäljning, för inbongning, kassaredovisning, inventering och beställning av dryckesvaror. Du arbetar under Restaurangchef och assisterande restaurangchef.
Att arbeta på båt ställer stora krav på ordning och rutiner, därav finns strikta regler för hantering av alla artiklar som är viktigt att följa. Takhöjden är begränsad vilket underlättar om din höjd är under 185 cm.
Säsongsarbete med start våren 2017.
Serviceskola och mat- & vin grundutbildning
Kanske Sveriges roligaste sommarjobb!

DU ÄR
• Serviceinriktad och har gästfokus ut i fingerspetsarna.
• En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som kan visa prov på stor personlig mognad.
• Relationsskapande och uthållig med god samarbetsförmåga.
• Strukturerad, ansvarsfull och ordningsam.

VI TROR ATT DU HAR
• Erfarenhet från servering i festvåning och/eller á la carte.
• Erfarenhet från andra serviceyrken.
• Erfarenhet av kassahantering och redovisning.
• Bar och vinkunskap.
• Goda språkkunskaper i svenska och engelska. Kunskaper i tyska är meriterande.
• Arbetat eller studerat utomlands.
• Arbetat på båt.
• Påbörjat en högskola/universitetsutbildning.

Varaktighet, arbetstid
Säsongsanställning, hel- eller deltid april-oktober. Anställningens längd samt arbetsmängd kan i viss mån anpassas efter önskemål. Tjänsten är kontrakterad för säsong 2017. Möjlighet till anställning efter avslutad period är möjlig

Publiceringsdatum
2017-03-30

Ersättning
Lön enligt kollektivavtal, Almega/SEKO

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-04-21

Företag
Levande Matkultur i Sverige AB

Adress
Levande Matkultur i Sverige AB
c/o LINDEK, Faktorigatan 6, 761 30 Norrtälje
19140 SOLLENTUNA

Kontorsadress
Anhaltsvägen 19

Jobbnummer
3407994

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Levande Matkultur i Sverige AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Levande Matkultur i Sverige AB: