Servicepersonal - Skanörs Gästgifvaregård - Servitörsjobb i Vellinge
Servicepersonal
Skanörs Gästgifvaregård / Servitörsjobb / Vellinge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla servitörsjobb i Vellinge, Trelleborg, Malmö, Svedala
Visa alla jobb hos Skanörs Gästgifvaregård i Vellinge

Vi satsar vidare och behöver nyanställa! Det finns platser där livet går
lite långsammare, där tiden räcker lite längre och där maten smakar lite godare.
Från Skånes åkrar, trädgårdar och hav hämtar vi pinfärska ekologiska råvaror hos
lokala producenter. Det är mat med rötter och inspiration i det nordiska köket.
Med två öppna toppmoderna kök skapar vi "skånsk världsmat" av högsta kvalitet.
Några av Sveriges främsta kockar och vinkypare komponerar spännande
smaksensationer med stor omsorg och kärlek i en unik miljö.
Servicepersonal Som servicepersonal hos oss vill du överträffa
gästens förväntningar i matsalen. Du är en "teamplayer" och trivs i en miljö där
mat och vin står i fokus. Det är bra, men inte nödvändigt, om du har några års
erfarenhet i branschen. Det viktigaste är att du brinner för att ge service och
att du tycker om att lära dig nya saker.

Publiceringsdatum
2007-09-25

Anställningstyp/arbetstider
Tills vidare. Tillträde enligt överenskommelse. Heltid. Schemalagd arbetstid. *.

Ersättning
Fast lön. Enligt överenskommelse.

Kontakt
Christian Wilander 0705-37 45 60.

Så ansöker du
Ansökan inkommen senast 071015 via email till info@skanorsgastis.com . Skicka in din
ansökan med CV och personligt brev till: info@skanorsgastis.com eller till
Mellangatan 13, 239 30 Skanör senast den 15/10 Frågor om tjänsterna besvaras av
Christian Wilander 0705-37 45 60 vardagar 9-12.

Företag
Skanörs Gästgifvaregård
Mellangatan 13
239 30 SKANÖR Tel 040-475690
Epost: info@skanorsgastis.com
Mer information på http://www.skanorsgastis.com

Jobbnummer
15603

Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Skanörs Gästgifvaregård: