Projektanställd Innovationskock - Varbergs kommun, Kost och Städ - Chefsjobb i Varberg
Projektanställd Innovationskock
Varbergs kommun, Kost och Städ / Chefsjobb / Varberg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla chefsjobb i Varberg, Falkenberg, Kungsbacka, Halmstad
Visa alla jobb hos Varbergs kommun, Kost och Städ i Varberg

Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Vi hoppas du vill vara med och förenkla människors vardag och hjälpa dem att uppnå sina drömmar.

Serviceförvaltningen är en intäktsfinansierad verksamhet som ansvarar för kommunens interna stödprocesser. Vi är ca 400 anställda och omsätter 550 mkr per år. Serviceförvaltningen satsar framåt och utvecklar hela tiden sin verksamhet för att på bästa sätt tillgodose våra kunders behov. Förvaltningen består av följande verksamheter:
* Fastighet
* Kost och städ
* IT-service
* Kundservice

Varbergs kommun har en kostpolicy som klargör att måltidsverksamheten ska bygga på tydligt kvalitets- och servicetänkande i hela kedjan, från upphandling av livsmedel till servering. Måltiden och måltidsmiljön ska utformas så att den är en positiv upplevelse för matgästen.

Vi söker en projektanställd innovationskock.
Innovationskocken blir en nyckelperson i att inspirera, utveckla, stödja och samordna köken kring kvalité och kvalitetsutveckling för mat och måltider i en klimatsmart anda.




Publiceringsdatum
2017-09-25

Arbetsuppgifter
Aktivt delta i arbetet med och i köken för att sprida goda exempel och på så sätt utveckla kvalitén på mat och måltider med fokus på måltidsglädje och hållbarhet. Att tillsammans med medarbetare i köken arbeta för fortsatt förbättring av kundernas måltidsupplevelse.
Du har ett nära samarbete i utvecklingen av måltidsverksamheten med vår verksamhetsutvecklare.




Kvalifikationer
För uppdraget krävs att du har minst 3 års erfarenhet som arbetsledare i köksverksamhet, alternativt annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du är intresserad av utvecklingsarbete. Riktigt god hållbar mat, service och kvalité är din drivkraft och din målbild i utvecklingsarbetet.

Du har goda kunskaper om mat, klimat, miljö, hållbarhet, egenkontroll och ett genuint matintresse med ett engagemang för aktuella matfrågor.

Din servicekänsla är hög och du har en fingertoppskänsla för att kommunicera med både stora och små matgäster/kunder.

Vi lägger särskilt stor vikt vid din personliga lämplighet och att du har förmågan att inspirera och initiera förändringar, samt föreslå och följa upp åtgärder.

Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift.



ÖVRIGT
Kommunens policy är att erbjuda alla sina anställda önskad sysselsättningsgrad. Det innebär att även för det tjänster som utannonseras som deltider, så finns möjlighet att önska högre sysselsättning. Det utökningar som erbjuds kan innebära kombinationer av arbetsuppgifter och arbetsplatser.

Varaktighet, arbetstid
Heltid. 100 % Dagtid. Tjänsten är en semestertjänst. Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2018-01-01 , upphör: 2018-12-31 Projektanställning.

Ersättning
Månadslön Individuell lönesättning tillämpas.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-10-09
Ange följande referens när du ansöker: A714933
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Carina Hansson carina.hansson@varberg.se 0340-697178

Företag
Varbergs kommun, Kost och Städ

Adress
Varbergs kommun, Kost och Städ
Engelbrektsgatan 15
43280 VARBERG

Kontorsadress
43280

Jobbnummer
3715557

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Varbergs kommun, Kost och Städ: