Produktutvecklare rekryteras till livsmedelsföretaget Foodmark!

Majola Restaurangkonsult / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

Foodmark AB är ett av Sveriges största livsmedelsföretag och producerar flera av våra mest kända produkter inom bl.a. sallad, sås, dressing, messmör och mjukost. Bland deras varumärken finner du exempelvis Rydbergs, Lohmanders och Fjällbrynt. På Foodmark satsar man på innovation, med konsumenten i fokus, och utvecklas ständigt för att bli ännu bättre.

Nu letar vi efter en ny produktutvecklare till Foodmark, någon som är kock i grunden men har en vidareutbildning eller arbetslivserfarenhet inom livsmedel, gastronomi, produktutveckling eller annat relevant område?!

TJÄNSTEN SOM PRODUKTUTVECKLARE:

Vi vet att du som är kock i grunden har en välutvecklad smakpalett och vet vad konsumenterna vill ha! Detta i kombination med utbildning eller erfarenhet inom exempelvis livsmedel eller produktutveckling tror vi gör dig till rätt person att fylla den nu lediga platsen som produktutvecklare på Foodmark!

Som produktutvecklare tar du på ett innovativt sätt fram recept som får dina kunder att sticka ut på marknaden och samtidigt möter krav på såväl smak som lönsamhet.?Du tar både fram helt nya produkter och förbättrar befintliga, ochjobbar framförallt med såser, dressingar och dipsorter.?? Du är aktiv i hela utvecklingsprocessen, från idé till lansering, och jobbar till stor del självständigt men även i projektgrupp tillsammans med kollegor från andra avdelningar. Processen ska hela tiden dokumenteras vilket innebär att en stor del administrativt arbete ingår i tjänsten.

PRAKTISK INFORMATION:?

Som produktutvecklare kommer du att sitta på Foodmarks huvudkontor i Sundbyberg, där även provköket ligger. Arbetstiderna är förlagda till kontorstid, måndag till fredag och i de fall resor tillkommer är de av det kortvariga slaget.

Tjänsten ska tillsättas så snart vi hittar rätt person (med hänsyn till uppsägningstid) och är på heltid. Majola sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av Foodmark.

VAD VI SÖKER I DIG SOM KANDIDAT:

Till tjänsten som produktutvecklare söker vi dig som är kock i grunden och har flera års erfarenhet från yrket. Du ska ha högskoleutbildning inom livsmedel, gastronomi eller annat relevant område och det är mycket meriterande om du tidigare jobbat inom produktutveckling eller i livsmedelsbranschen. Bland det viktigaste är givetvis din inställning och ditt intresse kring produktutveckling!

Vidare ser vi att du är smaksäker, driven och engagerad i din roll och kan arbeta metodiskt, noggrant och med tålamod. Du måste trivas med administrativt arbete då tjänsten innebär stor del dokumentation, och du behöver även vara servicemedveten och kommunikativ med kunder, leverantörer och kollegor. Slutligen vill vi att du är en trygg, glad och öppen person som är lyhörd, prestigelös och proaktiv i ditt arbetssätt.

Det händer mycket på Foodmark nu och de har en spännande resa framför sig mot att bli Sveriges mest framgångsrika livsmedelsföretag! Vill du vara med? Sök då denna tjänst idag via denna annons eller genom att skicka ett mail till therese.hedenstrom@majola.se (mailto:therese.hedenstrom@majola.se)

Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2017-08-25

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-09-08
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Therese Hedenström therese.hedenstrom@majola.se

Företag
Majola RestaurangKonsult

Adress
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka

Kontorsadress
Hesselmans Torg 5, Nacka

Jobbnummer
3661847

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult: