Passionerad köksmästare sökes till Restaurang Torsgatan 21

Fazer Food Services AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Järfälla eller i hela Sverige

Fazer-koncernen är ett familjeföretag grundat 1891; då öppnade Karl Fazer sitt första konditori i Helsingfors. I dag har Fazer-koncernen verksamhet i åtta länder och skapar smakupplevelser inom sina två affärsområden, Fazer Food Services och Fazer Brands. Kända varumärken är bl.a. Fazer, Skogaholm, Dumle och Geisha. År 2012 var koncernens omsättning knappt 1,7 miljarder euro och antalet anställda drygt 15 000.

Fazer Food Services är det ledande företaget inom måltidstjänster i Norden, och erbjuder måltidslösningar av stor variation. Fazer Food Services har över 1 100 restauranger i Norden och driver bland annat företagsrestauranger inom den privata och offentliga sektorn, studentrestauranger, försvarsrestauranger och caféer samt erbjuder måltidstjänster för skolor och offentliga inrättningar. Fazer Food Services viktigaste varumärken är Karl Fazer, Fazer och Amica.

Fazer söker nu en person med stor passion för mat och service till Restaurang Torsgatan 21. Restaurangen ligger centralt i Stockholm i Bonnierhuset. Vi lagar mycket av vår mat från grunden och inspireras av vår svenska husmanskost blandat med influenser från andra länder.

Hos oss är det viktigt att prata mat, både i arbetsgruppen och med gästerna. Atmosfären präglas av humor och engagemang för vårt arbete. Idag har restaurangen cirka 450 lunchgäster, omfattande intern catering  samt en Bistro. Bonnier driver också en konferensanläggning i huset och Fazer har hand om konferenscateringen med allt från konferensluncher och kaffe till middagar och mingel.

Som köksmästare kommer ditt ansvar att vara den dagliga driften av köket. Tillsammans med restaurangchefen och medarbetarna ska du utveckla restaurangen och skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du kommer aktivt att leva efter Fazers värderingar; Kunden i fokus, Utmärkt kvalitet och Samarbete.

Våra förväntningar på dig är:

• Att du har ett stort brinnande intresse för service, mat och dryck och intresse av att delta i Fazers arbete mot att bli bäst på smak
• Att du har ett nytänkande och kan vara innovativ i din matlagning
• Att du tycker om att prata mat med gästerna
• Att du har mycket god samarbetsförmåga och hög integritet
• Att du är mål- och resultatinriktad
• Att du är en engagerad ledare som har förmåga att skapa starka team och delaktighet hos dina medarbetare
• Att ständiga förbättringar är en naturlig del av ditt ledarskap

Publiceringsdatum
2014-03-17

Kvalifikationer
• Erfarenhet från ledande befattning i à la carte kök/storkök samt restaurang
• Svenska flytande och behärskar engelska språket i både tal och skrift
• Körkort
• Behärskar Microsoft Office-paketet

Sista dag att ansöka är 2014-03-31

Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt i och med att urval och intervjuer sker löpande.

Om du har frågor, ring restaurangchef Katri Modée på 070-347 22 46. 

Fazer Food Services har kollektivavtal med Unionen. Klubbordförande Ann-Charlotte Bäckström, tel: + 46 70 598 73 06, E-postadress: lotta.backstrom@fazer.com

Arbetstider och omfattning
Heltid

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2014-03-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Åsa Wernsten

Företag
Fazer Food Services AB

Adress
Fazer Food Services AB
Lindhagensg. 120
11251 Stockholm

Jobbnummer
1809792

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services AB: