Kreativ Food & Beveragechef till häftigt uppdrag

Kolmården / Kockjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Katrineholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Kolmården i Norrköping, Stockholm eller i hela Sverige

Kolmården är Nordens största djurpark och ett av Sveriges populäraste resmål. Här ingår även Vildmarkshotellet. Kolmården har ett 80-tal olika djurarter och driver en rad olika forsknings- och bevarandeprojekt. Djurparken fungerar som utbildningsresurs för Sveriges skolor och är medlem i Svenska Djurparksföreningen och internationella branschorganisationerna EAZA och WAZA. 2017 hade parken ca 700 anställda under säsong och besöktes av 700 000 gäster.

Kolmården är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I koncernen ingår även några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Skara Sommarland, Furuvik och Aquaria.

Kolmården och Vildmarkshotellet är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar och vår vision är att ta våra smakupplevelser till nästa nivå och servera mat i världsklass!

Vi söker nu en erfaren ledare med stora visioner som vill vara med i en kommande nysatsning i samband med en omfattande renovering och utveckling av nya koncept på Vildmarkshotellet. Som operativ chef för Food & Beverage har du en central roll för smakupplevelser på Vildmarkshotellet. Hotellet har stora växlingar både i antal gäster och med en gäst-mix med alltifrån barnfamiljer till påkostade konferenser vilket ställer höga krav på kökets utförande. Om du är en person som har lätt för att identifiera dig med budskapen "Omöjligt bor inte här" och "Detaljerna gör skillnaden" så är detta rollen för dig!

Som operativ chef för Food & Beverage på Vildmarkshotellet arbetar du i nära samarbete med Hotelldirektören och har en nyckelroll på hotellet. Du är den som leder arbetet för kök och matsalar och förväntas att tillsammans med ditt team leverera upplevelser utöver det vanliga. Du kommer att arbeta strategiskt med allt inom mat och restaurang och bör trivas i en roll med högt tempo där nytänkande är en självklarhet.

Vi söker dig som har relevant kock-/restaurangutbildning samt tidigare erfarenhet av att vara chef och ledare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att leda arbetet i en utvecklings- & förändringsprocess. Du triggas av smakupplevelser och vill alltid leverera på topp.

Du samarbetar bra med andra människor och är flexibel och noggrann i ditt arbete. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Sista ansökningsdag är den 31a januari 2018 men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågar om tjänsten är du välkommen att kontakta Jenny Dingertz, Hotelldirektör, på jenny.dingertz@kolmarden.com eller 010-708 77 10. Har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta Lisa Ringström, HR-generalist, på lisa.ringstrom@kolmarden.com eller 010-708 75 12.

Varaktighet, arbetstid
Heltid/ Ej specificerat

Publiceringsdatum
2018-01-03

Ersättning
Individuell lönesättning

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-01-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Kolmården

Adress
Kolmården
Vildmarkshotellet
Kolmårdens Djurpark
61892 Kolmården

Kontorsadress
Vildmarkshotellet
Kolmårdens Djurpark

Jobbnummer
3883548

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Kolmården

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Kolmården: