Konditor/Pralintillverkning (ansvarig) - Betsy Sandberg Choklad - Bagarjobb i Lidingö
Konditor/Pralintillverkning (ansvarig)
Betsy Sandberg Choklad / Bagarjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla bagarjobb i Lidingö, Stockholm, Solna, Danderyd
Visa alla jobb hos Betsy Sandberg Choklad i Lidingö

Betsy Sandberg är ett litet familjeägt företag som sedan 1926 tillverkar chokladpraliner på Lidingö. Vi arbetar mycket för hand och känner stor glädje över att endast arbeta med bra och äkta råvaror.

Vi har ett fåtal utvalda återförsäljare men säljer främst vår choklad i egna butiker. En ligger på Lidingö i direkt anslutning till tillverkningen. För sex år sedan öppnade vi även butik i Östermalms Saluhall, vilken går mycket bra året runt. Efter alla positiva omdömen från kunder och stora intresse för vår choklad, har vi planer på att öppna ytterligare en butik.

Eftersom vår choklad är en absolut färskvara, vi vare sig tillsätter konserveringsmedel eller fryser in, får vi vissa produktionstoppar, som inför Chokladfestivalen i oktober, jul och påsk.

Nu söker vi en kunnig, driftig och självständig konditor med utbildning och mångårig yrkeserfarenhet och stor passion för choklad. Vi ser gärna att du tycker det är roligt att utveckla både dig själv och vårt sortiment. Och att du är utåtriktad och med glädje vill vara med oss och representera Betsy Sandberg vid Chokladfestivalen och dylikt.

Då vår nuvarande tillverkningsansvarige ska sluta hos oss, kommer du att successivt ta över den uppgiften. Du kommer också fungera som arbetsledare för övriga i tillverkningen. Då är det viktigt att du förutom kvalitet och effektivitet, även kan skapa trivsel runt omkring dig.

Om du är rätt person har du stora möjligheter i framtiden med Betsy Sandberg.

Vi ser med förväntan fram emot din ansökan med personligt brev och CV

Publiceringsdatum
2007-09-13

Körkortskrav
B körkort fordras.

Anställningstyp/arbetstider
Heltid/Tillsvidare

Ersättning
Enligt överenskommelse (Kollektivavtal finns)

Kontakt
Susanne Yron, 08-590 701 25, 0708-33 33 22, susanne.yron@betsychoklad.com

Så ansöker du
Kan skickas via epost eller vanlig post.
Sista ansökningsdag 2007-10-14
Ange följande referens när du ansöker: 070914-1
Vi tar emot ansökan via epost: susanne.yron@betsychoklad.com

Företag
Betsy Sandberg Choklad
Box 1270
18124 LIDINGÖ
Telefonnummer: 08-590 701 25
Faxnummer: 08-590 923 40
E-postadress: susanne.yron@betsychoklad.com
Mer information på www.betsychoklad.com

Kontorsadress
Odenvägen 5
LIDINGÖ

Jobbnummer
17669

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Betsy Sandberg Choklad: