Köksmästare till Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table

Clarion Grand Hotel Helsingborg / Kockjobb / Helsingborg
2015-01-21
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Köksmästare till Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table" (publicerad 2016-02-09) ⬅️


Visa alla kockjobb i Helsingborg, Bjuv, Åstorp, Höganäs, Landskrona eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Grand Hotel Helsingborg i Helsingborg

Clarion Grand Hotel Helsingborg är ett av Helsingborgs ledande hotell med passionerade medarbetare. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, har 158 härliga rum, en Japansk SPA avdelning samt konferensavdelning med 5 möteslokaler för 2-120 personer.

I hotellet ligger Restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotels nya restaurangkoncept i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson. Menyn har influenser från New York och Manhattan mixat med lokala specialiteter och råvaror. Atmosfären är avslappnad och personlig, vi erbjuder våra gäster "Fun Dining"!

• ***** Vågar du anta utmaningen? Vad gör dig till den bästa kandidaten? ******
Nu söker vi Dig som vill bli vår nya köksmästare och tillsammans med vårt köksteam ta köket till nya höjder!

Vi söker vi dig som brinner för att varje gäst som besöker oss skall få en unik upplevelse. Du är flexibel, positiv och tycker det är inspirerande att vara med och skapa nya koncept. Utöver det är du professionell och personlig i ditt möte med gäster och kollegor och du är en god arbetsledare som inspireras av att driva dina medarbetare framåt.

Köket på Clarion Grand Hotel är såklart hjärtat i hela vår F&B verksamhet som omfattar Restaurang Kitchen & Table, frukostservering till våra hotellgäster samt konferens och bankettverksamhet.

Som köksmästare för Kitchen and Table (KT) och Clarion Grand Hotel ansvarar du bland annat för:

•  Schemaplanering och ansvar över att det är rätt bemanning på varje skift.
•  Arbetsledning och personalansvar för Köket.
•  Menyutveckling, kalkylering av råvarukostnader samt inköp och inventering. 

•  Menyplanering inför menybyten, menyprovningar etc.
•  Du rapporterar till F&B Manager

Utöver detta ser vi att du som söker har en hög ambitionsnivå, är kreativ och är bra på att motivera ett team så att de presterar på topp. Du har hög energi och stark drivkraft att förändra och utmana dig själv, detta i kombination med erfarenhet från liknande position gör dig till vår nästa stjärna!

För dig med rätt attityd erbjuder vi ett spännande och varierande arbete med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största och snabbast växande hotellkedja.
Läs gärna mer om oss på http://www.kitchenandtable.se/Helsingborg

Publiceringsdatum
2015-01-21

Arbetstider och omfattning
Varierad, dag/kväll/helg Heltid

Ersättning
Enl. avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2015-02-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Rodrigo Castillo +46 709999184

Företag
Clarion Grand Hotel Helsingborg

Adress
Clarion Grand Hotel Helsingborg
Box 1104
25111 Helsingborg

Kontorsadress
Stortorget 8-12

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2136923

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Grand Hotel Helsingborg

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Grand Hotel Helsingborg: