Köksmästare

Forsling & Östblom Hotels AB / Kockjobb / Gävle
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Gävle, Älvkarleby, Sandviken, Ockelbo, Ovanåker eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Forsling & Östblom Hotels AB i Gävle

Gysinge Wärdshus ligger ca 5 mil från Gävle och 14 mil från Stockholm intill Dalälven i en underbar miljö med vattnet bara 100 meter ifrån huvudbyggnaden. Vår verksamhet omfattar hotell, restaurang, konferenser och aktiviteter. Vi har just nu ca 100 sittplatser, 30 hotellrum, 7 stugor och totalt 92 bäddar men vi räknar med att utöka.
Vi är två unga människor som ska driva Gysinge Wärdshus från och med den 31 maj 2009 och tillsammans med den nya fastighetsägaren av Gysinge Bruk ska vi utveckla och renovera Bruket.
Vi behöver utöka vår personalstyrka med en köksmästare och söker nu dig som:
• Har minst 5 års erfarenhet av kockyrket
• Har någon erfarenhet av köksmästare/kökschef
• Vill vara med och utveckla Gysinge Wärdshus
• Har ett ekonomiskt tänkande
• Har kunskap inom ekologiska råvaror
• Kan skapa menyer
• Vara stresstålig, positiv och kan ta egna initiativ
• Positivt ledarskap i köket
• Skapa scheman för all kökspersonal
• Kunna ta hand om egenkontrollen
• Har stor social kompetens
För dig som kan tänka dig att bo i Gysinge kan bostad erbjudas.

Publiceringsdatum
2009-04-29

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
Omgående

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: akeriakuten@telia.com

Kontakt
Richard Forsblom, 070-674 26 45
Miranda Östblom, 076-825 65 67

Företag
Forsling & Östblom Hotels AB

Adress
Forsling & Östblom Hotels AB
Gysinge Wärdshus
81021 GYSINGE

Kontaktuppgifter
Telefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.
E-postadress: akeriakuten@telia.com

Jobbnummer
441916

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Forsling & Östblom Hotels AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Forsling & Östblom Hotels AB: