Kökschef till Sabis Fältöversten

Sabis AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sabis AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Huddinge, Botkyrka eller i hela Sverige

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Sabis Fältöversten på Karlaplan är Sabis största butik, och en av Sveriges i särklass snyggaste och mest inspirerande butiker som är prisbelönt flera gånger om. Vi har en hög servicenivå genomgående i hela butiken. Petite Sabis är en take away/deli som ligger intill Sabis Fältöversten.

Våra gemensamma ledarkompetenser på Sabis är: vara förebild, visa vägen, involvera &engagera samt leverera resultat.

Våra två kök

Vi har två kök på Sabis Fältöversten som tillagar mat med de bästa råvarorna som säsongen har att erbjuda.

• Sabis butikskök i Sabis Fältöversten producerar ca 200 lunch/dag (med fokus på husmanskost) och även catering.
• Petite Sabis producerar ca 150 lunch/dag (modern inriktning) och måltidskomponenter. På ett tillgängligt, inbjudande, personligt sätt vill vi lösa kundens måltidsbehov under hela dagen.

Om rollen

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är:



I samarbete med Matutvecklingschefen Och Kökskoordinator och dina kollegor arbetar du med ständig utveckling och strävar efter att Sabis Fältöversten och Petite Sabis kunderbjudande avseende måltider och måltidslösningar alltid är bäst i sin klass.

Publiceringsdatum
2022-04-22

Profil
• Du har minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat inom restaurang, produktionskök, storkök och/eller á la carte
• Dokumenterad erfarenhet av planering och koordinering av flera köksenheter är meriterande.

Som person är du är trygg i dig själv och noggrann. Du gillar att planera, koordinera och bygga team. Vidare är du inspirerande och gillar att leda förändringsarbete. Självklart har du har en brinnande kärlek till mat och försäljning!

Vi kan erbjuda dig

• En arbetsplats med ett gott samarbete mellan kollegor
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss! Vi erbjuder flera utbildningar, möjlighet att byta tjänst under din karriär och vi värnar om din personliga utveckling
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Så ansöker du
Omfattning: Tjänsten är heltid. Varierande arbetstider, främst dagtid men även kvällar och helger förekommer.

Tillträde: Snarast.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För frågor kan du kontakta närmsta chef Daniel Duse daniel.duse@sabis.se.

Välkommen med din ansökan!

Varaktighet, arbetstid
• -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2022-05-20
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sabis AB

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Sabis AB (org.nr 556165-9888)

Arbetsplats
Sabis

Jobbnummer
6563576

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sabis AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sabis AB: