Kockar till Gräftåvallen en del av Bydalsfjällen - Gräftåvallens fjällanläggning - Kockjobb i Berg
Kockar till Gräftåvallen en del av Bydalsfjällen
Gräftåvallens fjällanläggning / Kockjobb / Berg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla kockjobb i Berg, Strömsund, Åre, Vilhelmina
Visa alla jobb hos Gräftåvallens fjällanläggning i Berg

Vi söker omgående en duktig kock till vårt team för högsäsong till Fjällgården Gräftåvallen, från vecka 8 och till slutet av april.
Du ska kunna arbeta med både kall- och varm kök. Viktigt att du är ekonomisk, kan ta egna initiativ, är ansvarsfull och flexibel i arbetet. Vi vill att du har kockutbildning och några års arbetslivserfarenhet.

Anläggningen ligger ca 7 mil från Östersund (700 m ö h).
med slalombackar, längdskidspår och skoterleder i centrum med Fjällgården. Vi har restaurang med fullständiga rättigheter, plats för 150 gäster. Konferenslokal och närbutik.
Vår huvudgrupp är barnfamiljer.

Vår målsättning är att kunna servera mat för alla. Prisvärd meny med hög kvalité. Vi serverar a la carte, dagens lunchbuffé, vilt inspirerad mat, återkommande temaaftnar som tälgsten, taccobuffé mm.
Vi har ett brett utbud för fjällturism, konferenser och stugägare i området.

Publiceringsdatum
2008-02-11

Anställningstyp/arbetstider
Timanställd vid behov/visstid
Oregelbunden arbetstid

Ersättning
Timlön enligt avtal/överenskommelse

Kontakt
Anneli Andremo, 0643-520 12 Telefon, 0702249269, graftavallen.fjallgarden@swipnet.se

Så ansöker du
Fördel om du har körkort och bil.
Ansökan kan även skickas per post.
Sista ansökningsdag 2008-02-23
Vi tar emot ansökan via epost: graftavallen.fjallgarden@swipnet.se

Företag
Gräftåvallens fjällanläggning
83024 OVIKEN
Telefonnummer: 0643-520 12
E-postadress: andremo.anneli@swipnet.se
Mer information på http://www.graftavallen.se

Jobbnummer
125752

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gräftåvallens fjällanläggning: