Kock, Utländsk Mat (turkisk) - Ömers Resturang - Restaurangbiträdesjobb i Ludvika
Kock, Utländsk Mat (turkisk)
Ömers Resturang / Restaurangbiträdesjobb / Ludvika
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla restaurangbiträdesjobb i Ludvika, Smedjebacken, Ljusnarsberg, Fagersta
Visa alla jobb hos Ömers Resturang i Ludvika

Att servera Turkiskmat som a'la carte, grillrätter, kebaber, pizzor , såser, soppor och sallader mm....

Att arbeta som kock förutsätter att du kan arbeta snabbt och effektivt under tidspress, att du är noggrann och samarbetsvillig och att du har ett stort intresse för mat.
Som kock jobbar du inom en liten kök med flera enstaka maträtter enligt gästernas beställning, så kallad ā la carte.

Mycket av arbetet består av att planera och förbereda maten så att den ska gå snabbt att laga till. Förberedelserna inom köket kan exempelvis innebära att skala och hacka grönsaker eller göra grunden till såser eller soppor.
I köket förberedes ingredienser till rätterna som finns på matsedeln. Att baka matbröd kan ingå i jobbet.

Efter att maten är tillagad lägger kocken upp den färdiga maten inför serveringen. Det är viktigt att varje portion både ser god och ut och har lika hög kvalitet.

Hygien är viktig i ett kök och all livsmedel ska hanteras på ett korrekt sätt. Som kock måste du vara noggrann och hålla din arbetsplats ren och snygg och hantera livsmedel på ett korrekt sätt. Efter arbetspasset städas köket.

En kock ska kunna redovisa ingredienserna i kosten så att en allergisk gäst kan göra ett korrekt val från menyn.

Även om en hel del rutinuppgifter ingår i jobbet, har kocken ett skapande arbete. Det är bra att vara intresserad av att prova på nya maträtter och kombinationer.

Det är viktigt att vara snabb och effektiv under tidspress eftersom jobbet som kock ofta är stressigt och tempot i köket är högt. Som kock ingår du i ett arbetslag med andra. För att arbetet ska fungera är det viktigt att kunna samarbeta med övrig personal.
Arbetet kan vara påfrestande för rygg, axlar och ben. Arbetstiderna varierar. Kocken kan ha en arbetsledande roll och kan till exempel utforma matsedlar och sköta inköp.

Publiceringsdatum
2007-10-17

Körkortskrav
B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Anställningstyp/arbetstider
heltid/deltid

Ersättning
Heltid / Deltid; fast lön, rörlig lön ,enligt avtal eller provision

Kontakt
Ömer Karakus, 024080915 Telefon: 0240-80915 telefon, 0704623430, begreli@mynet.com , chef

Så ansöker du
Ange referensnummer: 0704623430
Vi tar emot ansökan via epost: begreli@mynet.com

Körkortskrav
B körkort fordras.
Tillgång till egen bil krävs.

Anställningstyp/arbetstider
heltid

Ersättning
fastlön

Så ansöker du
Sista ansökningsdag 2007-12-17
Ange följande referens när du ansöker: 0704623430
Vi tar emot ansökan via epost: begreli@mynet.com

Företag
Ömers Resturang
Carlav. 2
77130 LUDVIKA
Telefonnummer: 024080915
E-postadress: begreli@mynet.com

Kontorsadress
Carlv. 2
LUDVIKA

Jobbnummer
28193

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Ömers Resturang: