Kock till Kostservice, Produktionskök i Falun

Region Dalarna / Kockjobb / Falun
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Falun, Borlänge, Säter, Gagnef, Hofors eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Dalarna i Falun, Borlänge, Säter, Gagnef, Leksand eller i hela Sverige

Hos oss på Region Dalarna får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnad. Tillsammans arbetar vi för ett hälsosamt Dalarna!

Regionservice uppdrag är att leda, utföra, utveckla och effektivisera servicetjänster tillsammans med verksamheter inom Region Dalarna, i samverkan med regionens kommuner eller genom samarbete med externa aktörer. Det gör vi inom serviceområden som t.ex. fastighetsdrift, kost & måltid, logistik, lokalvård och tvätt. Regionservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 350 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

ARBETSBESKRIVNING

Vi söker tre kockar med adekvat utbildning och erfarenhet av restaurang/storhushåll som vill vara med i vårt team. Varje dag gör vi ett viktigt arbete med att leverera säker, god och näringsriktig mat till restaurangen och patienterna. Maten är en viktig del av vården för återhämtning och tillfrisknande. Måltiden ska ge en positiv upplevelse för vår patient/ gäst. Vi arbetar ständigt med förbättringsarbete
Du får arbeta i ett engagerat och kreativt team som består av 27 medarbetare. Vi är stolta över att vi tillagar mycket från grunden med väl sammansatta recept och bra råvaror.

Vi sätter kunden i fokus och vi alla medarbetare har viktiga roller i köket. Det är viktigt att man förstår helhetsbilden och ansvaret i varje arbetsuppgift, är engagerad, serviceinriktad och kan arbeta både självständigt och i grupp.
Teamet i produktionsköket arbetar med varierande arbetsuppgifter. Vi tillämpar
rotationstjänstgöring mellan kökets alla arbetsstationer kök, diet, pack, förberedning, disk m fl.

KVALIFIKATIONER

För att arbeta som kock vid produktionsköket i Falun krävs att du:
• Har gymnasieutbildning Kock 3 år inom restaurang/livsmedelsprogram eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig
• Arbetserfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig utbildning.
• Behärskar svenska i tal och skrift

Meriterande för tjänsten är
• Tidigare erfarenhet av matlagning i storkök och restaurang
• Kunskap inom specialkost
• Kunskap inom kostdataprogram

Förmåga att arbeta flexibelt, både självständigt och i team.
Viktiga egenskaper är att du är kommunikativ och har organisationsförmåga, är noggrann samt har
fingertoppskänsla för smaker. Viljan att vara med i förändringsarbete med ett stort engagemang och följa utvecklingen tillsammans med oss.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande under annonseringtiden.

Region Dalarnas uppgift är att göra Dalarna till en ännu bättre plats att leva på. Vi har ett brett uppdrag så möjligheterna är stora att du hittar ditt drömjobb hos oss! Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, hjälpmedel, kollektivtrafik och folkhögskolor, samt arbetar med folkbildning, forskning, folkhälsa och kultur. Vi arbetar också med utvecklingsfrågor inom infrastruktur, näringsliv, arbetsmarknad och miljö.
Läs mer om hur det är att jobba hos oss på regiondalarna.se/jobb

Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Varaktighet, arbetstid
Heltid. Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidare

Publiceringsdatum
2020-08-21

Ersättning
Månadslön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2020-09-13
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
REGION DALARNA

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "82:2020:26".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Region Dalarna (org.nr 232100-0180)

Arbetsplats
Region Dalarna

Jobbnummer
5329324

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Dalarna

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Dalarna: