Kock rekryteras till Skeviks Gård!

Majola Restaurangkonsult / Optikerjobb / Värmdö
2017-06-08
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock rekryteras till Skeviks Gård!" (publicerad 2017-08-22) ⬅️


Visa alla optikerjobb i Värmdö, Vaxholm, Tyresö, Lidingö, Stockholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Värmdö, Lidingö, Stockholm, Solna, Sundbyberg eller i hela Sverige

Härliga hotell- och konferensanläggningen Skeviks Gård är belägen i vacker skärgårdsmiljö ute på Värmdö i Stockholm. Här hålls konferenser, utbildningar, fester och bröllop med hav och natur som omgivning. På gården bedrivs eget lantbruk med djur såsom kor, grisar, hönor, lamm och bin samt ekologisk grönsaksodling.

Det egna lantbruket utgör givetvis en stor inspirationskälla för köket på Skeviks Gårds restaurang. Smakrika och nyttiga rätter lagas i första hand på råvaror från den egna gården och köksmästare Per Lundberg och hans team levererar innovativa och varierande måltider med utgångspunkt från kärlek och passion för matkonsten.

OM TJÄNSTEN SOM KOCK:Som kock på Skeviks Gård får du jobba i en lantlig och inspirerande miljö tillsammans med ett skickligt och kreativt köksteam som håller till i ett praktiskt, och nyligen renoverat, kök. Menyerna sätts med ca en veckas framförhållning för att kunna anpassa råvaruvalen efter säsong och tillgänglighet och man väljer alltid från den egna gården i första hand. De goda luncherna är oftast på buffé och på kvällen serveras en välkomponerad 3-rättersmiddag. För övernattande gäster lagas även en näringsrik frukost.Lantbruket på gården erbjuder möjlighet att utöver att laga mat med lokala råvaror även få ta del av gårdslivet med skördning, mjölkning etc. Den bakintresserade kan även finna glädje i att baka bröd och skapa goda desserter.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Arbetstiderna varierar och innefattar både dagtid och kvällstid samt helger. Köksmästaren är mån om att arbetstiderna och schemat ska fungera bra för alla. Egen bil rekommenderas för att kunna ta sig smidigt till och från Skevik då bussar inte går alla tider på dagen.

OM TILLHÖRANDE HOTELL BLÅ BLOM:

I Gustavsbergs Hamn, ett kort avstånd från Skeviks Gård, ligger hotellet Blå Blom som delar ägare med Skeviks Gård. Då Blå Blom saknar eget kök kommer man stundtals laga mat även till Blå Blom och köra ner den till hotellet, dock kommer man alltid vara stationerad på Skeviks Gård. Blå Blom ligger i en av porslinsfabrikens anrika byggnader från 1852, med vacker utsikt över vattnet.

OM DIG SOM SÖKER:

Till denna tjänst på Skeviks Gård söker vi dig som är självgående som kock och känner stort intresse för ditt yrke! Du ska vilja, och kunna, jobba på relativt hög nivå och framförallt ha viljan och engagemanget att lära och utvecklas. Du tycker om att ha roligt när du arbetar och trivs i en lantlig miljö där du får jobba med bra råvaror och många olika källor till inspiration. Det är viktigt att du har körkort och egen bil, samt att du förutom dagtid även kan jobba kvällar och helger.

Du bör ha några års erfarenhet av yrket som kock men det viktigaste är rätt inställning och intresse!

På Skeviks Gård trivs och frodas man! Missa inte chansen till denna tjänst på en pärla till ställe - sök den via denna annons eller maila din ansökan till therese.hedenstrom@majola.se (mailto:therese.hedenstrom@majola.se)

Varaktighet, arbetstid
Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Publiceringsdatum
2017-06-08

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-06-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Therese Hedenström therese.hedenstrom@majola.se

Företag
Majola RestaurangKonsult

Adress
Majola RestaurangKonsult
Hesselmans Torg 5
13154 Nacka

Kontorsadress
Hesselmans Torg 5, Nacka

Jobbnummer
3543674

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Majola Restaurangkonsult

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult: