Kock och restaurangbiträden, semestervikariat Norrköping

Sodexo AB / Chefsjobb / Norrköping
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Norrköping, Söderköping, Finspång, Linköping, Katrineholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Sodexo AB i Norrköping, Finspång, Linköping, Katrineholm, Åtvidaberg eller i hela Sverige

Sodexo AB arbetar på uppdrag av Region Östergötland i Östra länsdelen (Norrköping med omnejd). På vårt uppdrag arbetar vi med måltid, städ, inre logistik och centralreception.

Vi söker ett antal kockar och restaurangbiträden som vill arbeta hos oss i sommar. Att arbeta hos oss är varierande, utmanande och kräver stort personligt engagemang.

Dina arbetsuppgifter som kock kommer i huvudsak bestå av matlagning till patienter och till vår restaurang. Som restaurangbiträde kan du arbeta i vår restaurang, som köksbiträde i centralköket eller som måltidsvärd ute på avdelningarna.

Förutom ovanstående så ingår det:

• Kassahantering
• Egenkontroll
• Råkosthantering
• Varuhantering
• Städning
• Övriga i kök förekommande arbetsuppgifter

Kvalifikationer/krav:

• Kockutbildning (gäller endast kockjobb)
• Vana från restaurang eller sjukhuskök är meriterande
• Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Publiceringsdatum
2018-02-19

Dina personliga egenskaper
• Vi söker dig med ett brinnande matintresse
• Stor kreativitet och engagemang
• Utåtriktad, initiativrik
• Hög social kompetens
• Du delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling

Detta säger våra kockar om att arbeta på Sodexo:

• Att jobba som kock/restaurangbiträde på Sodexo är både spännande och utmanande
• Att laga varierad mat med färska råvaror skapar stolthet
• Bra kollegor som stöttar varandra stärker teamkänslan
• Våra arbetstider bidrar till god livskvalitet
• Vårt starka engagemang för mångfald och integration är en grund för bra lagarbete
• Både vi och våra kunder ställer höga krav på vår service
• Kollektivavtal ger trygghet

Anställningsform och arbetstider:
Semestervikariat under veckorna 25-32.

Timanställning, hel- eller deltid, dagtid samt varannan helg.

Har du frågor kontakta måltidschef Staffan Lundberg staffan.lundberg@sodexo.com

Din ansökan vill vi ha senast den 31 mars. Intervjuer och rekrytering kommer ske fortlöpande.
Ansökan kan endast göras via vår hemsida





Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan, sin starka drivkraft och entreprenörsanda startade han upp ett litet serviceföretag som levererade mat till företagspersonal i hans hemstad Marseille. Idag har Sodexo vuxit till en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 80 länder världen över. Vi är världsledande inom Quality of Life Services - service för livskvalitet, och våra kunder finns både inom privat och offentlig sektor samt på institutioner. Vi erbjuder integrerade servicetjänster inom Facilities Management: arbetsplatstjänster, lokalvård, måltidsservice samt hjälpmedels- och konferensverksamhet. Vi bidrar till att öka de anställdas välmående, effektivisera verksamheten och säkerställa att alla viktiga servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser. Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen. Vårt arbete inom dessa områden har också resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser under årens lopp.

I Norden omsätter vi 7,5 miljarder kronor och sysselsätter 11 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Varaktighet, arbetstid
Dagtid, varannan helg Timanställning

Ersättning
Lön enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-03-31
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Sodexo AB

Adress
Sodexo AB
Gamla Övägen 25
60379 Norrköping

Kontorsadress
Gamla Övägen 25

Jobbnummer
3973394

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Sodexo AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Sodexo AB: