Kock/Kocka

Stationshuset / Kockjobb / Nacka
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Nacka, Kristinehamn, Karlskoga, Storfors, Lekeberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stationshuset i Nacka, Stenungsund eller i hela Sverige

Stationshuset i Saltsjöbaden ligger precis där tåget stannar och båtarna tar vid för turer ut i skärgården.En naturskön miljö att jobba i och med mycket folk på sommaren. Här är vi kända för vår nyttiga och fräscha mat. All mat lagas från grunden. Gärna av närproducerade och ekologiska råvaror. Vi bakar allt matbröd och de bakverk vi serverar i caféet. Att vi jobbar bra tillsammans och har kul är en lika viktig ingrediens som fina råvaror.
Du kommer att jobba deltid på vardagar 9-17, rullande på helger och vissa kvällar. Du har minst 5 års erfarenhet. Mat och hälsa är en livsstil för dig. Du kan inte låta bli att prova nya saker och smaker. Du tar ansvar, är engagerad och förstår att ta hand om våra kunder. Du är välkommen fr om april.

Publiceringsdatum
2010-03-25

Arbetstider och omfattning
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid

Ersättning
Fast lön
Lön enl. ök

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2010-04-30
Skicka gärna ansökan via e-post. Vi svarar de som ska komma på intervju så snabbt som möjligt.
Ange följande referens när du ansöker: mat som gör gott
Ansökan kan skickas till e-postadress: annika.enander@telia.com

Kontakt
Catti Eriksson, 070-5931100, cattieriksson@telia.com
Annika Enander, 0708-980748, 08-55626600 (stationshuset), annika.enander@telia.com

Företag
Stationshuset

Adress
Stationshuset
Hotellvägen 1
13335 SALTSJÖBADEN

Kontorsadress
Hotellvägen 1
SALTSJÖBADEN

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-55 62 66 00

Jobbnummer
615246

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stationshuset

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stationshuset: