Kock

Restaurang Michelangelo / Kockjobb / Stockholm
2012-10-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2016-09-17) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang Michelangelo i Stockholm, Karlskrona eller i hela Sverige

Sedan Restaurang Michelangelo slog upp dörrarna 1973 i hjärtat av Stockholm, Gamla stan, har krogen blivit en av mest klassiska italienarna i huvudstaden.

Vi söker nu en erfaren och kreativ kock för att bli en del av vårt internationella team.

Du ska ha kunskap inom den italienska matlagningen, flera års erfarenhet och ett stort engagemang.

Du ska vara med och skapa menyer, introducera nya rätter och testa nya kombinationer, därför ser vi Dig som en person som brinner för det italienska köket och för själva yrket. Det är ett krav att Du ska tala svenska och ska kunna skriva på svenska.

Du ska kunna ta ansvar, är noggrann och har goda kunskaper inom hygienregler och köksrutiner. Du har lätt att samarbeta och kan tåla stress.

Arbete avser både lunch och a la carte.

Varierande arbetstider. Schemalagt arbete.

Provanställning tillämpas.

Skicka in Din ansökan till oss via e-post på info@michelangelo.nu . Bifoga gärna ett CV. Referenser emotses.

Publiceringsdatum
2012-10-22

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: info@michelangelo.nu

Kontakt
Salvatore Nicastro, 08-215099 (Växel), info@michelangelo.nu

Företag
RESTAURANG MICHELANGELO

Adress
RESTAURANG MICHELANGELO
VÄSTERLÅNGG 62
11129 STOCKHOLM

Kontorsadress
VÄSTERLÅNGG 62
STOCKHOLM

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-215099
E-postadress: info@michelangelo.nu

Jobbnummer
1371757

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang Michelangelo

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang Michelangelo: