Kock

Region Gotland, Köksområde 1 / Chefsjobb / Gotland
2018-01-17
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kock" (publicerad 2019-05-09) ⬅️


Visa alla chefsjobb i Gotland, Västervik, Valdemarsvik, Oskarshamn, Borgholm eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Region Gotland, Köksområde 1 i Gotland

Som en del av Region Gotland ansvarar regionstyrelseförvaltningen för strategisk planering och ärendeberedning, regional utveckling, koncernstyrning och koncernsamordning. Förvaltningen erbjuder även internt stöd och service till regionens övriga förvaltningar. Våra cirka 600 medarbetare månar om kvalitet och effektivitet.

Avdelning måltid ansvarar för att leda, styra och samordna området mat och måltider genom att strategiskt planera och tillsammans med berörda initiera, genomföra och följa upp utvecklingsinsatser. Avdelningen ger stöd och levererar måltidsservice.

Måltiderna inom Region Gotland är en viktig del av skolan, äldreomsorgen och sjukvården. Med kompetens om och leverans av mat och måltider bidrar avdelningen till att verksamheterna skapar goda livsvillkor, en hälsofrämjande hälso- sjukvård och en god, likvärdig och hälsofrämjande lärmiljö. Måltiderna bidrar till att skapa värde för medborgarna. Varje dag planerar, tillagar, levererar och i vissa fall serverar Avdelning Måltid cirka 11 000 portioner mat till barn och elever i förskolor och skolor, till brukare inom äldreomsorgen samt till patienter inom hälso- och sjukvården.

Strandgårdens kök i Fårösund är ett tillagningskök där vi nu söker en kock. Köket har produktion varje dag hela året. Maten levereras till Fårösundsskolan, förskola och Stuxgårdens äldreboende med tre avdelningar (totalt 36 boende). Skolan har ca 140 elever plus 10 pedagoger.
Förskolan har ca 40 barn plus 9 pedagoger.



Publiceringsdatum
2018-01-17

Arbetsuppgifter
Utifrån direktiv och riktlinjer planera, producera, paketera, leverera och servera mat och måltider med kvalitet på ett ekonomiskt och rationellt sätt. Syftet med funktionen är att möjliggöra leverans till medborgare av mat och måltider med god kvalitet i form av säker, näringsriktig, varierad och hållbar mat och måltider med tilltalande smak och presentation samt med en god service för trivsam miljö.

• Arbeta med planering, produktion, pack, leverans, servering och efterarbete
• Beställa råvaror och andra förbrukningsvaror till det egna produktionsköket och till de enheter som produktionsköket levererar måltider till görs enligt beslutade rutiner
• Daglig kund och brukarkontakt med hög service
• Arbeta i enlighet med uppdrag, beslutade rutiner och riktlinjer
• Aktivt bidra till ständiga förbättringar och utveckling av hela måltidsprocessen så som service och kvalitet
• Följa regelverket, t ex tillse efterlevnaden av egenkontrollprogrammet, verksamhetssystem och maskininstruktioner.
• Delta i arbetsrotation inom kök, köksområde och avdelning
• Stödja enhetschef i uppföljning
• Vara behjälplig med vikarieanskaffning
• Vid behov, på uppdrag av chef, delta i projekt och utvecklingsarbeten

Tjänstgöring varannan helg ingår i tjänsten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tydligt kundfokus och kan tillföra nytänk och engagemang till vår verksamhet. Vi ser gärna att du har en dokumenterad restaurangutbildning, 3-årigt gymnasium inriktning restaurang och måltidsservice eller KY-utbildning eller annan utbildning/erfarenhet som vi bedömer är likvärdig och erfarenheter från restaurang och/eller storhushåll.

Då inriktningen är att öka ekologiskt, närproducerat och att mer lagas från grunden så är kunskaper om råvaror och dess användande i matlagning och olika matlagningsmetoder önskvärt. Kunskap om egenkontrollprogram, datorvana, ekonomi och specialkoster.

Du är en person som kan se helheten och kan utveckla och inspirera arbetskamraterna för förbättring och utveckling av verksamheten. Tjänsten kräver kund- och gästfokus samt ekonomiskt sinne.

Körkort erfordras.

Utdrag ur polisens belastningsregister för skola, förskola eller barnomsorg kommer krävas.

ÖVRIGT
Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver komma i anspråk för person med företrädesrätt samt att tjänsteunderlaget kvarstår.

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.

Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på www.gotland.com/leva

Inför rekryteringsarbetet har vi på Region Gotland tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varaktighet, arbetstid
Deltid. syssgrad 75% Tillsvidareanställning, tillträde: 2018-03-12 eller enligt ök.

Ersättning
Enligt avtal.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-02-04
Ange följande referens när du ansöker: A746971
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Camilla Karlsson 0498-269468

Företag
Region Gotland, Köksområde 1

Adress
Region Gotland, Köksområde 1
Region Gotland
62181 Visby

Kontorsadress
Visborgsallén 19 Visby

Jobbnummer
3908925

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Region Gotland, Köksområde 1

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Region Gotland, Köksområde 1: