Kock

Hotel Hansson / Optikerjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla optikerjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel Hansson i Stockholm

-Skapa meny efter säsong som byts minst 3ggr/år med god framförhållning.
Vi försöker hålla en ekologisk och närproducerad profil.

• Utveckla och igångsätta en affärslunch i mitten av september.
Arbetar fram en plan tillsammans med hotellchefen.

• Förbereda och laga mat för våra gäster.
Man arbetar självständigt med en a la cartemeny.

• Städar kökets arbetsytor och håller hög hygiennivå.
Man följer egenkontroll.

• Hålla i köksekonomin med målsättning att hålla 8% vinstmarginal.
Vi arbetar med uppföljning och anpassning.

Du är smaksäker och ute efter att laga mat från grunden. Du vill vara med och driva fram signaturrätter och sätta din prägel. Du brinner för utveckling och kan tänka långsiktigt.

Hotel Hansson är ett familjeägt hotell i centrala Stockholm.
Vi har 58 rum, 1 konferenslokal, bar och matsal.
Internationellt och svenskt klientel. Affärsresenärer och familjer.

Publiceringsdatum
2017-08-16

Övrig information
Vacker arbetsmiljö, design/boutiquehotell, originell arkitektur.
Populärt hotell, hög beläggning. Tydligt och inspirerande ledarskap.
Social personalstab i olika åldrar från hela världen.

Varaktighet, arbetstid
Arbetstiden är mellan 16-22 tisdag till lördag. Vi har uppehåll över jul och nyår samt stängt under sommarlovet. 80% eller mer

Ersättning
Lön enligt avtal,

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-08-25
Ange följande referens när du ansöker: Kock på Hansson Bar & Matsal

Kontakt
Henry Freeland henry.freeland@hotelhansson.se 08150420

Företag
Hotel Hansson

Adress
Hotel Hansson
Surbrunnsgatan 38
11348 STOCKHOLM

Kontorsadress
Surbrunnsgatan 38

Jobbnummer
3645247

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotel Hansson

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel Hansson: