kock

Restaurang Trojka (fatburen) / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Restaurang Trojka (fatburen) i Stockholm, Huddinge eller i hela Sverige

Restaurang & PUB Fatburen belägen i Huddinge centrum söker A la carte och eventuellt lunch kock.
Vi vill gärna höra dina egna idéer och tankar, menyförslag och liknande.
restaurangen öppnar dagligen kl 14:00. Ändringar kommer att ske från och med första februari.

Idag är menyn blandad. Består av lite tappas, fajitas, planka, entrecote , biff MM ..
Hel tid/ del tid tillsvidare anställning.
Du kan hantera en stundtals stressig miljö och är bra på att planera ditt arbete.
Du är ansvarsfull, har ett genuint intresse för matlagning. Du är kreativ men har en känsla för ordning och ekonomi. Du skapar vackra måltider med inspirerande smaker. kännedom för råvaror och ett personligt engagemang och ansvartagande
Du kommer att ansvara för menyn och måste därför kunna uttrycka dig väl i tal och skrift.
Vi söker dig som har erfarenhet från restaurangbranschen, vi ser gärna att du har relevant utbildning och flera års erfarenhet, konkret och väl dokumenterad utbildning och CV.
anställning från och med 1a Februari.
obs. ring ej , kontakt endast via E-mail..

Publiceringsdatum
2014-01-07

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid/Deltid
Tillsvidare/Heltid/Deltid

Ersättning
Fast lön + rörlig lön

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: robin19721@hotmail.com

Företag
RESTAURANG TROJKA (Fatburen)

Adress
RESTAURANG TROJKA (Fatburen)
Patron Pehrs v 10
14135 huddinge

Kontorsadress
Patron Pehrs v 10
Huddinge

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-6081914
E-postadress: robin19721@hotmail.com

Jobbnummer
1741474

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Restaurang Trojka (fatburen)

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Restaurang Trojka (fatburen):