Kallskänka till Ricordi i Stockholm

Cheffle AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Cheffle AB i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Huddinge eller i hela Sverige

Ricordi är en samtida modern italienare där vi tar oss friheten att laga mat från större delen av Italien. Lite "flott" uttryckt skulle man kanske säga att vår inriktning går mot en modern italiensk gastronomi, men egentligen är det inte svårare än att vi lagar den italienska maten vi älskar.

Hantverket är i fokus och vi sätter stor stolthet i vår färska pasta som knådas dagligen. Menyn har till viss del tagit inspiration från den italienska kusten med dess pulserande ljusa och uppfriskande smaker.

Här finns en stor mängd mozzarella och krämfylld burrata, tartarer och lättare fisk- och grönsaksrätter. En annan favorit är förstås vår surdegspizza med sin historia i Rom. Vi bakar den på italienskt mjöl, både som bianco och rosso och toppar med de bästa råvaror vi kan hitta.

Ricordi söker nu kallskänka. Arbetet är sedvanliga arbetsuppgifter så som mise en place och service.



Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av liknade tjänst.



Vi har höga krav på kvalité så våra medarbetare behöver vara engagerade och ha en vilja att utveckla sig själva.



Vi kan erbjuda en spännande och kreativ arbetsplats där du kan utvecklas med goda karriärmöjligheter.



Vi har kollektivavtal.



Varmt välkommen med dina ansökan via Cheffle redan i dag!



2-4 års erfarenhet

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-04-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Cheffle AB (org.nr 559139-5024)

Arbetsplats
Ricordi

Jobbnummer
7549020

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Cheffle AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Cheffle AB: