Kallskänka med höga ambitioner

Spring café och restaurang / Kockjobb / Örebro
2018-06-20
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Kallskänka med höga ambitioner" (publicerad 2018-06-29) ⬅️


Visa alla kockjobb i Örebro, Kumla, Hallsberg, Nora, Lindesberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Spring café och restaurang i Örebro

Det här är en unik chans för rätt person!
Som kallskänka hos oss kommer du planera, förbereda och tillaga all kall mat till restaurangen och vårt café. Det dagliga arbetet består till stor del av tillverkning av smörgåsar som säljs över disk samt för catering, förbereda salladsbar, salladsland och vara behjälplig i varmköket. Du kommer även ansvara för fikabröd samt produktion av övriga beställningar så som sallader, kalla fat, snittar mm. I din tjänst ingår även att ansvara för att kalkyler och egenkontroll för din avdelning sköts korrekt. Eftersom vi tycker att det är viktigt att alla våra medarbetare möter våra gäster kommer du tidvis även arbeta i servering och kassa. Som du förstår har vi stora förväntningar på att du ska ge våra gäster dagens bästa stund, men vi vet också att du kommer ha en kul och intressant arbetsplats och att vi kommer göra allt för att du ska trivas hos oss. Om du älskar att laga god näringsrik mat och gillar att ansvara för planering och genomförande av den dagliga produktionen, hålla rent och snyggt omkring dig samt jobba i team och är lösningsorienterad så är det här jobbet för dig!

Oavsett din bakgrund betyder din personlighet mycket och vi tror att din inställning är avgörande för om du kommer trivas hos oss. Glädje, ansvar och engagemang är våra värdeord vilka vi vill ska genomsyra ditt dagliga arbete. Vi har också några krav som vi tror behövs för att du ska klara jobbet: * Slutförd gymnasieexamen från restaurangprogrammet eller likvärdig utbildning. * Minst 3-års tidigare yrkeserfarenhet som kallskänka, storkök eller liknande är meriterande. * Dokumenterad erfarenhet av diet- och allergikost. * Goda kunskaper i näringslära och livsmedelshygien samt köksekonomi. * Erfarenhet av att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Vi har världens viktigaste arbete, tycker vi! Vi ser till att morgondagens ledare, politiker, lärare, ingenjörer, läkare och andra viktiga framtida yrkesutövare får en god och nyttig matpaus varje dag. Det gör vi för att vi vet att rätt mat och dryck är viktigt för våra gäster, det gör nämligen att de kan behålla fokus hela dagen och hitta lösningar på jordens framtida utmaningar. Vi driver 46 restauranger och caféer på 9 av Sveriges bästa universitet och högskolor. Vi serverar dagligen ca 5000 luncher och har gjort det framgångsrikt i 48 år. Nu vill vi ta nästa steg. Vi ska bli ännu bättre och vi vill att du hjälper oss. Tillsammans ska vi fortsätta att ge våra gäster dagens bästa stund! Restaurang- och Café SPRING är beläget på Örebro Universitet/Campus USÖ i Örebro. Här serverar vi dagligen över 150 matgäster och erbjuder allt från frukost till fika och lunch. På SPRING serveras även handgjord caffe latte, sallader, fika och mycket annat i en glad och pigg miljö.

Varaktighet, arbetstid
Tjänsten gäller från den 20/8 och är terminsbunden därdu arbetar heltid i huvudsak dagtid, måndag till fredag. Vid speciella tillfällen såsom event och beställningar kan kvällsarbete förekomma men då vet du om det i förväg.

Publiceringsdatum
2018-06-20

Ersättning
Vi tillämpar individuell lönesättning och har avtal med HRF.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2018-07-31
Ange följande referens när du ansöker: Kallskänka SPRING

Kontakt
Richard Andersson richard.andersson@hors.se

Företag
Spring café och restaurang

Adress
Spring café och restaurang
Södra Grev Rosengatan 30
70362 Örebro

Kontorsadress
Södra Grev Rosengatan 30

Jobbnummer
4215784

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Spring café och restaurang

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Spring café och restaurang: