Kallskänka/Kock

Gunnarsons Specialkonditori / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Gunnarsons Specialkonditori i Stockholm

Gunnarsons Specialkonditori AB är ett klassiskt konditori grundat 1931 med eget bageri där våra skickliga bagare o konditorer bakar allt med förstklassiga råvaror.
Vi söker en kock/ kallskänka som älskar god mat till vårt trevliga team på tre för tillverkning av smörgåsar, sallader, pajer, soppor samt fräscha lunchrätter. Vi serverar mellan 80-120 luncher per dag. Vi tillverkar allt från grunden på pinfärska råvaror och grönsaker.
Du har restaurangutbildning och minst 3 års dokumenterad yrkeserfarenhet.
Arbetstiden är vardagar 07.00- 16.00och varannan lördag 07.00-15.30,varannan fredag ledig. 5 dagars vecka.
Tillträde augusti/september.
Välkommen med din ansökan före 10 aug.
Vi vill gärna ha din ansökan via mail och viktigt att ni skriver "Jobbansökan Kallskänka" i ämnesraden i mejlet.

Publiceringsdatum
2011-08-03

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid
Tillsvidare anställning, 40 tim i veckan, Arbetstid dagtid

Ersättning
Fast lön
Lön efter överenskommelse. Kollektivavtal finnes.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-08-10
Viktigt att ni skriver Jobbansökan Kallskänk i ämnesraden i mailet.
Ansökan kan skickas till e-postadress: info@gunnarsons.se

Kontakt
Marie-Louise Gunnarson-Otto, 08-641 91 11 (Telefon), info@gunnarsons.se
Elisabeth Adelman, 08-641 91 11 (Telefon), info@gunnarsons.se

Företag
Gunnarsons Specialkonditori

Adress
Gunnarsons Specialkonditori
Götgatan 92
11862 STOCKHOLM

Kontorsadress
Götgatan 92
Stockholm

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-641 91 11
E-postadress: info@gunnarsons.se

Jobbnummer
994144

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Gunnarsons Specialkonditori

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Gunnarsons Specialkonditori: