Jordbruksutbildad personal samt försäljningspersonal

Saltkällans Bärodling / Trädgårdsodlarjobb / Munkedal
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla trädgårdsodlarjobb i Munkedal, Uddevalla, Färgelanda, Lysekil, Sotenäs eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Saltkällans Bärodling i Munkedal, Uddevalla, Lysekil, Sotenäs eller i hela Sverige

Saltkällans säteri, känt som Saltkällans bärodling, har odlat kulturella grödor sedan 1700-talet och en stor del av det gamla finns kvar än idag. De nuvarande ägarna, familjen Silvstrand, har försökt bevara det kulturhistoriska arvet genom att fortsätta att odla grödor och växter på Säteriets marker.

Vi söker nu personal inför sommarsäsongen.

1. Jordbruksutbildad personal.
Minimikrav: kan köra traktor, har gått lantbruks/trädgårdsutbildning.
Gärna giltigt certifikat för användande av kemiska preparat i bär- och grönsaksodling.
Anställningstid: april - oktober 2016

2. Försäljningspersonal för försäljning av bär och grönsaker under säsongen juni - augusti 2016.
Fördel om man har vana av att hantera kassaregister.
Försäljningsställen: Uddevalla, Munkedal, Lysekil, Kungshamn, Smögen och Hunnebostrand.
Anställningstid: ca 11 juni - 14 augusti.

Upplysningar om tjänsterna: Rolf Silvstrand, rolfsi@hotmail.com

Varaktighet, arbetstid
Visstidsanställning 3 - 6 månader
Heltid/Deltid
Säsongsanställning 2016

Publiceringsdatum
2016-04-22

Tillträde
Enligt ö.k.

Ersättning
Fast månads- vecko- eller timlön
Lön enligt avtal.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-05-22
Ansökan kan skickas till e-postadress: rolfsi@hotmail.com

Företag
Saltkällans Bärodling

Adress
Saltkällans Bärodling
45592 MUNKEDAL

Kontorsadress
Saltkällans Säteri 17

Övriga kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0524-20477
Faxnummer: 0524-21475
E-postadress: rolfsi@hotmail.com

Jobbnummer
2800647

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Saltkällans Bärodling

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Saltkällans Bärodling: