Frukostkock

Hotel Skeppsholmen AB / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel Skeppsholmen AB i Stockholm

Hotel Skeppsholmen söker Frukostkock

Vill du arbeta i en inspirerande miljö vid vattnet? Är du en person som gillar att laga mat från grunden med bra råvaror och härliga kollegor.

Då Hotel Skeppsholmen ingår i Nobis Hospitality Group som är en växande familjeägd koncern så är den avslappnade familjära känslan viktig hos oss. Hotellet är beläget mitt inne i Stockholm city, i ett historiskt hus från 1699 med inredning av Stockholmsbaserade arkitekterna Claesson Koivisto Rune. Vi har skapat en tillflyktsort för alla sinnen, med ett vackert och lugnt läge vid vattenbrynet samt ett genomgående svenskt koncept i mat, design, musik och mode.
Hotel Skeppsholmen har 77 hotellrum, restaurang och bar samt möteslokaler och enastående festvåningar för stora och små kalas. Vi är även ett Svanenmärkt hotell, medlem i Design Hotels samt stolt samarbetspartner till vår granne Moderna Museet, Operakällaren Foundation/UNICEF och Project Playground.
Vi söker nu en frukostkock till vår frukost på Hotel Skeppsholmen. Frukosten är en otroligt viktig del i helhetsupplevelsen av hotellet och vi lägger stor vikt vid att den håller en mycket hög Standard. Vi söker nu dig som tillsammans med köksteamet fortsätter att hålla vår fina frukost på en hög nivå. Vi gör det mesta från grunden som koka sylt, grava lax och rosta granola.


JOBBET
• Ansvara för din station före, under och efter service
• Tillaga både frukost och konferensfika
• Hålla kvaliteten och tillaga maten enligt vårt koncept.
• Tjänsten är heltid och dag mellan klockan 6 och 14,30 samt tjänstgöring varannan helg.
TALANGEN
• Du är ansvarsfull och van vid att styra din station själv och planera din dag.
• Du bör ha jobbat några år för att kunna ta ansvar för hela din station, stundtals har vi mycket högt tryck med både frukostgäster och konferensgäster
• Du ser lösningen, inte problemet, ofta är det snabba ändringar som behöver göras
• Du gillar att baka och göra konferensfika, ett plus är om du är duktig på specialkost.
• Du gillar att jobba med hög kvalité där det mesta är gjort från grunden
• Du kan läsa och tolka pm, listor och beställningar på mat
VAD ERBJUDER VI DIG?
• En fantastisk arbetsplats där du får möjligheten att utvecklas, både individuellt och i team
• Ett jobb där du har möjlighet att styra mycket över utbud och komma med egna idéer
• Ett jobb inom en koncern med flera hotell och restauranger att utvecklas inom
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan idag. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Skicka personligt brev och CV till alexander@hotelskeppsholmen.se

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-05-05
E-post: alexander@hotelskeppsholmen.se

Arbetsgivarens referens
Arbetsgivarens referens för detta jobb är "frukostkock".

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
Hotel Skeppsholmen AB (org.nr 556722-3069)
Gröna Gången 1 (visa karta)
111 86  STOCKHOLM

Arbetsplats
Hotel Skeppsholmen AB

Jobbnummer
7630520

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotel Skeppsholmen AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel Skeppsholmen AB: