Fritidspedagog - Ånge Kommun - Förskollärarjobb i Ånge
Fritidspedagog
Ånge Kommun / Förskollärarjobb / Ånge
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla förskollärarjobb i Ånge, Ragunda, Ljusdal, Timrå
Visa alla jobb hos Ånge Kommun i Ånge

ÅNGE KOMMUN
söker
FRITIDSPEDAGOG
till Humlans fritidshem i Östavall
Deltid 50%.
Tillsvidareanställning
Tillträde: 2008-08-01
Kombineras med 25 % under tiden 2008-08-01—12-31, dvs totalt 75%.
Kvalifikationer: Fritidspedagogutbildning
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behövs för omplacering inom kommunen.
Välkommen med Din ansökan åtföljd av meritförteckning och referenser som skickas till:
Ånge kommun, Personal- och ekonomienheten, 841 81 ÅNGE
Kom ihåg att ange referensnummer i Din ansökan.

Publiceringsdatum
2008-03-15

Anställningstyp/arbetstider
Tills vidare
Deltid
Deltid 50%. Tillsvidareanst. Kombineras med 25 % under tiden 2008-08-01—12-31, dvs totalt 75%.

Ersättning
Fast lön
Enligt avtal.

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2008-04-03
Ange följande referens när du ansöker: 24/08
Ansökan kan skickas till e-postadress: ansokanjobb@ange.se

Kontakt
Peter Gunnarsson, Rektor, 070-656 99 98, 0690-500 60

Facklig kontakt
Karin Eriksson, Lärarförbundet, 070-32 34 704

Företag
Ånge Kommun

Adress
Ånge Kommun
84181 ÅNGE

Kontorsadress
Torggatan 10
ÅNGE

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 0690-250 100

Jobbnummer
166030

Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Ånge Kommun: