Förste kock/kokerska

Omsorgsförvaltningen, Kost- & Restaurangenheten / Kockjobb / Kristianstad
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Kristianstad, Bromölla, Sölvesborg, Hässleholm, Östra Göinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Omsorgsförvaltningen, Kost- & Restaurangenheten i Kristianstad

Omsorgsförvaltningen, Kost- och Restaurangenheten, Charlottesborgs kök.

Omsorgsförvaltningens verksamhet riktar sig till äldre och personer med funktionsnedsättningar samt till personer med behov av hemsjukvård. Verksamheten är indelad i tre geografiska områden samt stöd- och serviceenheten. I förvaltningen finns också kost- och restaurangenheten, myndighetsenheten, riksgymnasiet och hjälpmedelscentrum i Östra Skåne. I stabsfunktionen finns under förvaltningschefen enheter med inriktning på ekonomi, personal, utveckling samt information och IT. Kommunen har infört fritt val i hemtjänsten.

Kost- och restaurangenheten ansvarar för matlagning till vård- och omsorgsboende och matdistribution till enskilda hushåll, samt vissa skolor och förskolor. Verksamheten består av 73 medarbetare uppdelade på 10 kök inom Kristianstads kommun. Tjänsten är med placering på Charlottesborgs centralkök.

Vi erbjuder dig arbete i ett kök där kvalitén står i fokus och där kompetensen inom området är stor. I din roll som förste kock/kokerska har du stor möjlighet att utveckla verksamheten.

Publiceringsdatum
2012-04-12

Dina arbetsuppgifter
Som förste kock/kokerska leder och utvecklar du arbetet i köket och ska tillsammans med sju medarbetare producera mat till fem vård- och omsorgsboende, nio förskolor och cirka 100 matdistributioner, totalt cirka 900 portioner per dag, varav 30 % är specialkost.

Dina arbetsuppgifter består av matlagning med inriktning på kylmatsproduktion, samt övergripande ansvar för inköp, ekonomi och personal. Du har även ansvar för kontakt med kostombud, kunder och annan måltidspersonal.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har livsmedelsutbildning på gymnasienivå eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Önskvärt är också att du har någon form av ledarskapsutbildning.

Vidare vill vi att du har erfarenhet av arbete i storkök och gärna kännedom om kylmatsproduktion, specialkost och kostdataprogram. Du har också erfarenhet av inköp samt ekonomi-, personal- och arbetsmiljöansvar samt god datorvana.

Som person har du god kommunikativ förmåga, en positiv människosyn samt förmåga att skapa vi-anda i gruppen. Du måste både kunna samarbeta och ta beslut. Då arbetet ibland kräver många bollar i luften, är du en person som trivs med ett tidvis högt tempo och absoluta tidskrav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor
Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.

Du söker tjänsten på www.kristianstad.se/jobb eller via nedanstående länk "ansökan via extern webbplats". Gå vidare till aktuell tjänst och sök via knappen "Sök tjänst" längst ner i annonsen. För att dina uppgifter skall sparas måste du först logga in innan du börjar svara på frågorna.
Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med handläggare Katerina Jernek, tel 044-13 68 34.

Välkommen med din ansökan!

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare
Heltid

Tillträde
Snarast enl Överenskommelse

Ersättning
Fast lön

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-04-22
Klicka på denna länk för att göra din ansökan
Ange följande referens när du ansöker: OMS:2012:96
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.

Kontakt
Lena Larsen, Kostchef, 044-13 68 06.

Facklig kontakt
Kommunal, 044-13 48 80.

Företag
Omsorgsförvaltningen, Kost- & Restaurangenheten

Adress
Omsorgsförvaltningen, Kost- & Restaurangenheten
29180 KRISTIANSTAD

Kontorsadress
Spannmålsgatan 9

Kontaktuppgifter
Telefonnummer till arbetsgivaren saknas i denna annons.

Jobbnummer
1212620

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Omsorgsförvaltningen, Kost- & Restaurangenheten

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Omsorgsförvaltningen, Kost- & Restaurangenheten: