Food & Beverage Manager till Hotel & Ristorante Bellora

ESS Hotel Group AB / Kockjobb / Göteborg
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Göteborg, Mölndal, Partille, Kungälv, Lerum eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos ESS Hotel Group AB i Göteborg, Härryda, Falkenberg, Landskrona, Malmö eller i hela Sverige

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Älskar du personal och ledarskap? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelser? Perfekt! Då är du den vi söker.

På Bellora väntar en personlig, stimmig och avspänd miljö som välkomnar alla dina sinnen. Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

Om rollen:

F&B Manager ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD. Du kommer att ha flera direktrapporterande avdelningschefer och du kommer att ansvara för bl a budget och kvalité i Ristorante Belloras frukost, lunch, a la carté och härliga barer, Cielo Rooftop Bar samt Bella Vistas konferensfika.

Du ska ansvara för kvalitetssäkring av mat, dryck och service. Målet är att skapa stamgäster genom hög kvalitet och personlig service.

Om dig:

Du trivs med arbete i en fartfylld miljö där vi jobbar med intentionen att vara en internationellt avslappnad hemmamiljö för våra gäster. Du delar vår glädje & passion för mat, dryck och service.

Vi vill jobba med en schysst ledare, en genuin person och modig förebild för våra hjältar som ser till att skapa magiska gästupplevelser varje dag. Hos oss är det konstant högt tempo, och din förmåga att leda och prioritera kommer att bli avgörande. Vår målsättning är att du ska le och ha ett sunt mindset och när du avslutar din arbetsdag, ska du ha en skön känsla i magen att ditt team fixar resten, eller festen. Du är ledaren som tränar, coachar och lyfter ditt team till att bli starkt och framgångsrikt!

Vi älskar din kreativitet och drivkraft och förutsätter att du ser teamet som ditt bästa verktyg för att lyckas. Hos oss är det människorna som gör skillnad, därför letar vi efter en stark karaktär med sprudlande energi. Det är din personlighet, ditt ledarskap och din vilja att vara en del av något större som kommer att vara avgörande. Rollen kommer att kräva både mod, engagemang och massor av energi.

Viktiga delar i det dagliga arbetet:

Du bör vara god ledare, men även operativ och kreativ - med känsla och intresse för helhetsupplevelsen. Som F&B Manager ser du över den dagliga driftsplaneringen, har en hög närvaro i driften och fördelar din arbetstid för att alltid hålla dig uppdaterad på upplevelsen i restaurang och barer. Syftet med det operativa arbetet är att kvalitetssäkra, erbjuda ett synligt ledarskap och själv uppleva produkten för att kunna fatta rätt beslut framåt. Din kreativa sida är med och skapar hållbara och spännande F&B upplevelser, hittar samarbeten och kompletterar den ordinarie verksamheten med både enskilda och återkommande event.

Din känsla och intresse för helhetsupplevelsen är viktig, då du i rollen kommer att säkerställa kvalitet på både mat, dryck, musik, ljud, ljus och service - där allt måste lira och harmonisera med varandra för att skapa den ultimata gästupplevelsen.

Du kommer att mätas på NMI (nöjd medarbetar index), NPS (gästupplevelse) och finansiellt resultat (intäkter och kostnader) både på din egen enhet och totalt på destinationen. Du kommer att arbeta både med budget, prognoser, affärsplaner, prissättning, standards och rutiner samt uppföljning av dessa.

Vi älskar att se rätt personer växa in i stora roller, men dessa saker ser vi som grundläggande för att lyckas i rollen som F&B Manager:

• 5 års erfarenhet i en ledande position inom F&B

• Erfarenhet av att leda ledare

• Dokumenterad erfarenhet av att ha utvecklat en verksamhet

• Mycket god förståelse för hur man etablerar en hög servicenivå och hur det påverkar helhetsupplevelsen

• Erfarenhet av att ansvara för lönsamhet - budget, prognoser och uppföljning

• Gedigen erfarenhet från hotell & restaurangbranschen som innefattar en eller flera ledande befattningar på större anläggningar

Några personliga egenskaper som vi värderar högt är att du:

• Är självständig, utåtriktad, har en egen drivkraft och arbetar strukturerat

• Har en djup och bred kunskap inom mat, dryck och restaurang/hotell

• Kan zooma ut och se helheten

• Är coachande - ger kontinuerlig och personlig feedback på beteenden

• Håller hög kvalitet i både din verbala och skriftliga kommunikation

• Är prestigelös, engagerad och ansvarstagande

• Drivs av att utveckla både dig själv, dina medarbetare och verksamheten

• Älskar möten med andra människor och brinner för att inspirera

• Prioriterar "rätt" och arbetar insiktsbaserat och långsiktigt

• Är resultatdriven, kostnadsmedveten och lösningsorienterad

• Har en god samarbetsförmåga

Publiceringsdatum
2023-05-05

Om tjänsten
Anställningsform & Tillträde: Heltid, tillträde i slutet av Augusti

Om processen: Vi kommer kalla till intervjuer löpande, men sista ansökan är 29 Maj

Vi erbjuder en arbetsplats med högt i tak och en familjär atmosfär.

Ersättning
Lön enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2023-05-29
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Omfattning
Detta är ett heltidsjobb.

Arbetsgivare
ESS Hotel Group AB (org.nr 556710-8047), http://www.essgroup.se

Arbetsplats
ESS Group

Jobbnummer
7738254

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från ESS Hotel Group AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos ESS Hotel Group AB: