Food & Beverage manager
Stadshusrestauranger Stockholm AB / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
Visa alla chefsjobb i Stockholm,
Solna,
Lidingö,
Sundbyberg,
Danderyd eller i
hela Sverige Visa alla jobb hos Stadshusrestauranger Stockholm AB i Stockholm Vi söker nu en Food & Beverage manager till en av Stockholms mest anrika restauranger!
Du har en mycket stor affärsmässighet och drivs av att skapa goda affärer och nya möjligheter där nöjda kunder alltid är det viktigaste för dig. Du är genuint intresserad och har kunskap i gastronomi och har flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och festvåning som arbetsledare och chef. Hos oss kommer du att ha en viktig roll vad det gäller utvecklingen av vårt restaurangkoncept. Du är starkt kommersiell och drivs av att göra affärer och skapa nya möjligheter och produkter.
Du kommer att ha helhetsansvaret för restaurangverksamheten vilket innebär arbetsledning, utveckling och ekonomisk uppföljning. Du kommer att leda, inspirera och utveckla våra restauranger inom à la carte, lunch och festvåning. Du är en naturlig ledare som brinner för att utveckla och coacha dina medarbetare, informera och skapa dialog känns självklart för dig och du har lätt för att samarbeta med andra. Du arbetar mestadels administrativt men deltar självklart även i restaurangensdrift dag/kväll för att känna in verksamheten dess personal och gäster.
Du ingår i företagets driftgrupp och har ca 10 fasta medarbetare i ditt team och ett antal extraanställda. Utöver övergripande personalfrågor så ansvarar du för rekrytering av nya medarbetare tillsammans med vår bemanningsansvariga hovmästare och köksmästare. Du är ansvarig för den ekonomiska rapporteringen, prissättning samt prognos- och budgetarbete för din verksamhet och har flera års dokumenterad erfarenhet av detta i tidigare yrkesroll. Du är även ansvarig för inköp av dryck och material för restaurangen, samt i samråd med köksmästaren, även för våra råvaror. Egen yrkeserfarenhet av att arbeta i kök är meriterande.
Vi söker dig med erfarenhet från liknande tjänst och med en gedigen kunskap om konceptutveckling och med säljerfarenhet. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom hotell & restaurang med inriktning ekonomi. Du är utbildad sommelier och har jobbat som det några år och har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av chefspositioner inom hotell och restaurang. Vidare har du mycket goda kunskaper inom ekonomi och har lätt för att sätta dig in i ekonomisystem och nyckeltal samt kan skapa ordning och struktur i verksamheten.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets meriterande är också om du har erfarenhet av att arbeta i MOR lagersystem, Oscar kassasystem, Medvind tidrapporteringssystem eller liknande system. Arbetstiderna följer verksamheten och består av dagtid, kvällar och helger.
Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande varför vi gärna ser att du sänder in din ansökan så snart som möjligt på
http://www.stadshuskallarensthlm.se/om-oss/jobba-hos-oss/Frågor besvaras av Platschef, Madeleine Björk 08 ? 586 218 02
Välkommen till oss!
Publiceringsdatum2015-03-19Arbetstider och omfattningTillsvidare
Heltid
ErsättningFast månads- vecko- eller timlön
Så ansöker duSista dag att ansöka är 2015-04-18
Klicka på denna länk för att göra din ansökanAnge följande referens när du ansöker: Food & Beverage
FöretagStadshusrestauranger Stockholm AB
AdressStadshusrestauranger Stockholm AB
RAGNAR ÖSTBERGS PLAN 7
10535 STOCKHOLM
KontorsadressHantverkargatan 1
STOCKHOLM
Visa på karta
Övriga kontaktuppgifterTelefonnummer: 08-58621800
Jobbnummer 2211526
Observera att sista ansökningsdag har passerat.