Fazer söker kock till Stockholm City

Fazer Food Services / Chefsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla chefsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Fazer Food Services i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Huddinge, Järfälla eller i hela Sverige

Fazer är ett internationellt familjeägt företag som erbjuder bageri-, konfektyr-, kex- och spannmålsprodukter samt måltids- och cafétjänster av hög kvalitet. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Fazers framgång har sedan etableringen 1891 grundats på bästa kvalitet i produkter och tjänster, populära varumärken, kunniga medarbetares engagemang och företagets ansvarsfulla sätt att arbeta. I år firar Fazer 125-årsjubileum och att det är 150 år sedan företagets grundare Karl Fazer föddes. Fazer-koncernens omsättning 2015 uppgick till mer än 1,5 miljarder euro och antalet anställda till närmare 15 000.

Fazer Food Services serverar närmare 80 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under varumärket Fazer. Fazer Food Services Sverige har cirka 1500 anställda och driver cirka 200 enheter på företag, skolor, universitet samt inom försvar, sjukvård och äldrevård.

Vi skapar smakupplevelser

Restaurang Plommonträdet på Kungsholmen söker nu en driven kock med brinnande intresse för smakupplevelser och uttalad känsla för service.

Vi driver lunchservering för ca 600-700 gäster. Utöver det har vi även intern catering och en omfattande konferensverksamhet.

Vår mission är att skapa smakupplevelser! Därför söker vi en driven och erfaren kock som tillsammans med enhetens kökschef och ett glatt team på 10 personer har viljan att förbättra, förändra och hitta lösningar för våra gäster. Med ditt brinnande intresse för matlagning från grunden och din kunskap efter många år som kock med husmanskost  tar vi för givet att du är initiativrik och tycker om att följa med i branschens trender.

Våra förväntningar på dig:

Vi vill att du har gedigen yrkesvana från både à la carte- och lunchmatlagning och att du har utbildning från restaurangskola eller likvärdigt.  Som person är du flexibel, noggrann, ansvarstagande och punktlig. Du är serviceinriktad, trivs med att arbeta i grupp som hjälper varandra över gränserna. Då vi arbetar i ett öppet kök är det viktigt att du tycker om att ha gästkontakt. Du behärskar svenska språket obehindrat i både tal och skrift. Du har även datavana.

Publiceringsdatum
2016-05-25

Dina arbetsuppgifter
• Daglig lunchmatlagning från grunden, brödbakning
• Menyplanering tillsammans med kökschefen
• Inköp via inköpsportal
• Daglig gästkontakt
• Lager, råvaruhantering samt inventering
• Egenkontroll

Vill du veta mer?

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta: Kökschef Patrik Nilsson Telefonnummer: 0730-925191.
Alt Restaurangchef Monica Carlsson. monica.carlsson@fazer.se

Arbetstid: 40 tim/ vecka, måndag-fredag (Kvällar kan förekomma)
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse
Vi tillämpar (6) sex månaders provanställning

Vi tillämpar löpande urval
Sista dag att ansöka är 2016-06-30
Placeringsort: Stockholm 

Fazer Food Services har kollektivavtal med HRF, Hotell- och restaurangfacket. För information om avtal, kontakta Margareta Granda-Berg, 08-470 72 00, mejl: margareta.granda-berg@fazer.com

Ansökan görs via knappen "Ansökan" längst ner.

Varaktighet, arbetstid
Heltid -

Ersättning
Enligt överenskommelse

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2016-06-30
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Företag
Fazer Food Services

Adress
Fazer Food Services
Lindhagensgatan 120
10425 Stockholm

Kontorsadress
Lindhagensgatan 120

Övriga kontaktuppgifter

Jobbnummer
2867376

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Fazer Food Services

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Fazer Food Services: