F&B Manager sökes till Scandic Park

Scandic Park Hotel / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Scandic Park Hotel i Stockholm

Scandic Park
Scandic Park ligger centralt beläget vid Stockholms Central Park dvs. Humlegården. Hotellet ligger i diplomatkvarter, 5 minuter från Stureplan och från restaurang och terrass har du fantastisk utsikt mot parken.
Ett uppdrag vi har är att servera Svenska Landslaget i fotboll. Här arbetar du i nära samarbete med deras kostrådgivare. Precis som annars har vi också vid dessa tillfällen besökare från hela världen som ställer höga krav på sin kost.
Nu söker vi en F&B Manager till vår restaurangavdelning. Som F&B är blir du ansvarig för att driva, utveckla och ständigt förbättra vår restaurang. Du rapporterar direkt till hotelldirektören och har ett nära samarbete till hotellets alla avdelningar. Uppföljning, hög servicenivå och resultat är något du arbetar med vardagligt, och kräver därför att du är en säljinriktad och serviceorienterad person.

Publiceringsdatum
2010-04-29

Kvalifikationer
• Du har minst sju års yrkesvana i restaurang och kök
• Du har god behärskning av muntlig och skriftlig svenska och engelska
• Du är målmedveten, självdriven och ambitiös
• Du har ett gediget intresse att sätta kundens behov i första hand
• Du är noggrann och ansvarstagande
• Du är stresstålig och flexibel
• Du är en god problemlösare samt har en prestigelös attityd
• Du är tydlig och strukturerad
• Du har dokumenterad ledarskaputbildning
Ansvarsområden:
• Efter hotelldirektören är du ytterst ansvarig över allt som sker i kök- och restaurangavdelningen på hotellet
• Kök och restaurangverksamheten på hotellet
• Tillse att lagar och avtal kring hantering av mat och alkohol, arbetsmiljö samt säkerhet efterföljs.
• Att säkra för kvalitetssäkring i restaurang och kök
Personalansvar:
• Informera och kommunicera aktivt gentemot dina medarbetare samt fungera som kommunikationskanal mellan restaurangen och övriga hotellet
• Leda och styra kök och servering mot ambition och kreativitet som leder till hög service nivå för våra gäster
• Upprätta och uppdatera rutiner som ständigt leder till förbättring
Ekonomi:
• Budget och kostnadsmedvetenhet
• Planering och inköp för utrustning, varor mm. i kök och restaurang
• Kalkylering och personalekonomi
Övrigt ansvar:
• Säkerhet och hygien i köks- och restaurangområdet
• Kontakt med leverantörer
• Lokal marknadsföringsansvar för mat och dryck
• Skapa kontakter och relationer som genererar till affärer
Vi erbjuder dig:
• En spännande arbetsmiljö att växa i
• Chans att bidra med förändringar i verksamheten
• Nya utmaningar som bidrar till utveckling
Skicka ett personligt brev och meritförteckning till oss. Rekrytering sker löpande, dock senast 16 maj.

Arbetstider och omfattning
Tillsvidareanställning, Heltid

Ersättning
Enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2010-05-16
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Henrik Ljungberg

Företag
Scandic Park Hotel

Adress
Scandic Park Hotel
Box 5255
10246 Stockholm

Jobbnummer
639912

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Scandic Park Hotel

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Scandic Park Hotel: