Executive Chef - Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce - Kockjobb i Stockholm
Executive Chef
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce / Kockjobb / Stockholm
2017-06-19

Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Lidingö
Visa alla jobb hos Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce i Stockholm

Sverige har ett modernt kongresscentrum mitt i hjärtat av Stockholm. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, hopbyggt med kongressen, har 414 rum, restaurang, bar och gym.

Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Centre söker nu en kvalitetsmedveten Executive Chef. I köket behöver vi dig som har goda ledaregenskaper, som har viljan att utveckla ett dynamiskt team och som kan driva vårt stora kök framåt. Vi har ett bankettkök som kan producera upp till 2000 portioner beroende på evenemangens storlek och utöver det driver vi RBG Bar & Grill med ā la carte servering, Lobby Bar, Super Breakfast och Room Service. Är du intresserad av ett utmanande arbete på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Som Executive Chef rapporterar du till vår F&D Manager.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
* Delegera och fördela arbetet till det varma/kalla köket för att nå en jämn kvalitet
* Utforma och utveckla menyer
* Personalansvar, schemaläggning och utbildning
* Ansvar för inköp av råvaror
* Budgetansvar och utformning av Business Plan
* Aktivt arbeta med HACCP och egenkontroll
* Nära samarbete med F&D-avdelningarna för att utveckla attraktiva erbjudanden till kund
* Tillsammans med Banqueting tillgodose kundförfrågningar och erbjuda attraktiva och lönsamma menyer för olika typer av event
* Säkerställa att Radisson Blu QPR standards upprätthålls vid alla tillfällen

DIN PROFIL
Du har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete som Executive Chef eller Senior Sous Chef, gärna från hotell och kongress på en 4 eller 5-stjärnig anläggning. Som person är du kreativ, öppen för förändring och lyhörd för nya trender. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå, samtidigt som du är försäljningsinriktad, resultatdriven och kostnadsmedveten. Vi ser att du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att engagera, motivera och utveckla din personal för att nå våra högt uppsatta mål och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en mångkulturell miljö. Du trivs med att arbeta i högt tempo, är flexibel och har förmågan att ta ansvar och arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är en god organisatör som förmedlar känsla, kvalitet och gästservice till dina medarbetare med en positiv Yes I Can-attityd. Du bör ha god datorvana samt kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

VI ERBJUDER
* Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
* Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med oregelbundna arbetstider
* Tillträde enligt överenskommelse.

Din ansökan med CV vill vi ha senast den 19 juli 2017. Ansökan skickas till benoit.garcia@radissonblu.com
Frågor om tjänsten besvaras av Benoit Garcia, F&D Manager på 08-5050 6000. Kontaktperson Unionen, Jimmy Bergvall 08-5050 6000

Varaktighet, arbetstid
Heltid Tills vidare

Publiceringsdatum
2017-06-19

Ersättning
Fast

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-07-19
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Benoît Garcia benoit.garcia@radissonblu.com 08-5050 0000

Företag
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce

Adress
Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce
Nils Erikssons Plan 4
10132 Stockholm

Kontorsadress
Nils Erikssons Plan 4

Jobbnummer
3564902


Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Radisson Blu Waterfront Hotel & Stockholm Waterfront Congress Ce: