Cold Kitchen Sous Chef, Aquavit Grill & Raw Bar - Clarion Hotel Sign - Kockjobb i Stockholm
Cold Kitchen Sous Chef, Aquavit Grill & Raw Bar
Clarion Hotel Sign / Kockjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign ?r med 558 rum Stockholms st?rsta hotell med skandinavisk arkitektur, formgivning och gastronomi i fokus. Svenske arkitekten Gert Wing?rdh har ritat den spektakul?ra byggnaden.
Hotellets alla utrymmen representeras genomg?ende av m?belklassiker fr?n Skandinaviens mest ber?mda klassiska formgivare. Aquavit Grill & Raw Bar ?ppnar p? entr?plan med ett sp?nnande koncept
och Selma CitySpa+ finns p? hotellets takv?ning.
Clarion Hotel Sign ?ppnade den 5 februari 2008.
Choice Hotels Scandinavia AS ?r Skandinaviens st?rsta hotellkedja med en ?rlig oms?ttning p? 5,4 miljarder kronor och mer ?n 8000 anst?llda. Koncernen marknadsf?r ?ver 150 hotell under
varum?rkena Comfort, Quality, Quality Resort, Clarion Collection och Clarion p? den nordiska marknaden. Choice Hotels str?var efter att erbjuda sina g?ster energi, mod och begeistring och tror att
f?retagets positiva utveckling och tillv?xt ?r resultatet av medarbetare som v?gar t?nka och vara annorlunda.
Nu har Stockholms st?rsta hotell ?ppnat! Hotellet g?r??ver f?rv?ntan med en h?g bel?ggning. Nu beh?ver vi f?rst?rka v?rt team med ytterligare?duktiga medarbetare fyllda med energi, mod
och begeistring.?
Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspr?k och en positiv utstr?lning. Mod tillk?nnages genom ?gandet av problem och en "v?ga fr?ga" attityd. Slutligen ser vi att du ?r
nyfiken och engagerad i allt och alla du m?ter, vilket summerar begeistring.?????
Cold Kitchen Sous Chef (SC) rapporterar till Executive Chef (EC)
Tj?nsten innefattar ansvar f?r:
* ?Planeringsansvar f?r? kallsk?nkor under p?g?ende skift i k?ket som ansvarar f?r Aquavit Grill & Raw Bar.
* ?Aktivt deltagande p? avdelningsm?ten.
I tj?nsten ing?r:
* ?SC ansvarar f?r att ha l?st och f?rst?tt arbetsrutinerna i k?ket p? Clarion Hotel Sign.
* ?I samarbete med EC framst?lla h?gsta m?jliga mat kvalitet inom fastlagda l?nsamhetsm?l.
* ?Utveckling av nya menyer i samarbete med EC.
* ?Daglig ledning av k?ks- och diskpersonal med instruktioner fr?n EC.
* ?Ansvar f?r kvalitet p? st?dning i k?k och disk.
* ?Best?lla och kontrollera samtliga matvaror f?r avdelningen.?
* ?Ansvarar f?r att all mat, tillagad, ej tillagad, ?verbliven mm hanteras p? r?tt s?tt efter skrivna instruktioner.
* ?Samarbeta med restaurangpersonal, receptionister f?r b?sta service till g?ster.
* ?Kommunicera med g?ster f?r att st?ndigt f?rs?ka att f?rb?ttra.
* ?Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
* ?Rapporterar eventuella fel och brister som uppst?r p? avdelningen till EC.
* ?Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och s?kerhetsrutiner.
* ?Att hela avdelningen aktivt anv?nder hotellets kvalitetssystemet, C2
L?s mer om Clarion Hotel Sign p? www.clarionsign.com

Publiceringsdatum
2008-04-25

Arbetstider och omfattning
Heltid
L?n
Enligt avtal
Ans?kan
Sista ans?kningsdag: 2008-05-15
Ans?kan via extern webbplats

Kontakt
Martin Brag, +46 86769800

Företag
Clarion Hotel Sign

Adress
Clarion Hotel Sign
Box 310
10126 Stockholm

Jobbnummer
203399

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Sign: