Chef de partie/ kockar

Hotel Foresta AB / Kockjobb / Lidingö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla kockjobb i Lidingö, Solna, Stockholm, Danderyd, Sundbyberg eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Hotel Foresta AB i Lidingö

Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då den vackra borgen byggdes. Idag är Foresta ett aktivt hotell med 95 rum och ett tjugotal konferenslokaler, bl a den kända Millessalen. Sedan 1997 tillhör Foresta den internationella hotellkedjan Best Western. Food & Beverage avdelningen består av en festvånings-, a la carte- och konferensrestaurang med kapacitet att servera upp till 400 personer, en bistro samt flertalet barer. Ytterligare utveckling av avdelningens lokaler planeras.
Inför sommaren och hösten behöver vi förstärka vårt duktiga köksteam med en Chef de partie (förste kock) med minst 5års erfarenhet med vana från festvåningskök samt ala carte, dessutom att du brinner för matlagning. Du skall ha en personlig drivkraft att ständigt överträffa gästens förväntningar. Samtidigt ska Du vara stresstålig och noggrann. Du trivs lika bra i kallkök som varmkök. kock med minst 3års erfarenhet.
Stämmer ovanstående beskrivning på Dig kan vi lova Dig ett spännande jobb, vill vi gärna ha Din ansökan så snart som möjligt.

Publiceringsdatum
2008-03-13

Anställningstyp/arbetstider
Tills vidare
Heltid
Tillsvidare anställning heltid

Ersättning
Fast lön
Enligt avtal

Så ansöker du
Ansökan kan skickas till e-postadress: doughlas.sundgren@foresta.se

Kontakt
Doughlas Sundgren, Kökschef, 08-50550561, doughlas.sundgren@foresta.se

Företag
Hotel Foresta AB

Adress
Hotel Foresta AB
Box 1324
18125 LIDINGÖ

Kontorsadress
Herserudsvägen 22
LIDINGÖ

Kontaktuppgifter
Telefonnummer: 08-50550500
Faxnummer: 08-50550590
E-postadress: doughlas.sundgren@foresta.se

Jobbnummer
164534

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Hotel Foresta AB

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Hotel Foresta AB: