Cafe & personal med kassavana - Majola Restaurangkonsult - Servitörsjobb i Stockholm
Cafe & personal med kassavana
Majola Restaurangkonsult / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Sundbyberg, Lidingö
Visa alla jobb hos Majola Restaurangkonsult i Stockholm

Majola RestaurangKonsult är ett förstklassigt konsultföretag som arbetar mot kunder i Stockholms området. Våra kunder är till största del konferensgårdar, hotell, kvarterskrogar & cateringföretag. Vi har varit verksamma i över 3 år och växer fort tack vare vår skickliga personal som har byggt upp vårt goda rykte!

Vår personalstyrka behöver nu utökas med ett antal biträden inför vårsäsongen!

Är du en ambitiös , trevlig person med mycket social kompetens med erfarenhet från cafe & restaurang och söker ett omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter, då ska du söka dig till oss!

Söker du ett flexibelt arbete.
Vi är mycket lyhörda och strävar alltid efter att hitta de bästa jobben åt vår personal.

Vi söker Cafe & serveringspersonal både till fasta tjänster hos våra kunder samt till varierande uppdrag hos oss på Majola RestaurangKonsult!

Vi söker även dig som har gått hotell-& restaurangskola men inte har så mycket praktisk erfarenhet. samt dig som har dokumenterad erfarenhet från Café jobb.

Publiceringsdatum
2008-01-18

Anställningstyp/arbetstider
Anställningen är till en början extra vid behov men för rätt person kan det bli en heltidstjänst.

Ersättning
Timlön efter överenskommelse övrigt efter HRF kollektivavtal

Så ansöker du
Vi tar emot ansökan via epost: lars@majola.se

Företag
MAJOLA RESTAURANGKONSULT
Box 29
10120 Stockholm
Telefonnummer: 08-6003500
Faxnummer: 08-6003501
E-postadress: info@majola.se
Mer information på http://www.majola.se

Kontorsadress
Sköntorpsvägen 1
120 38 Årsta

Jobbnummer
103120

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Sökord


Prenumerera
Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Majola Restaurangkonsult: