Bankettchef, Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign / Servitörsjobb / Stockholm
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Clarion Hotel Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign är med 558 rum Stockholms största hotell med skandinavisk arkitektur, formgivning och gastronomi i fokus. Svenske arkitekten Gert Wingårdh har ritat den spektakulära byggnaden. Hotellets alla utrymmen representeras genomgående av möbelklassiker från Skandinaviens mest berömda klassiska formgivare. Aquavit Grill & Raw Bar öppnar på entréplan med ett spännande koncept och Selma CitySpa+ finns på hotellets takvåning.
Clarion Hotel Sign öppnade den 5 februari 2008.
Stockholms största hotell har nu varit öppet i  3 år. Food- & beverage delen är en otroligt viktig del i vårt koncept och vi söker nu en driven bankettchef som vill vara med och utveckla detta ytterligare.  
Hos oss är det viktigt att alla våra medarbetare står för våra värdeord energi, mod och begeistring. Du uttrycker energi genom ett tydligt och dynamiskt kroppsspråk och en positiv utstrålning. Mod tillkännages genom ägandet av problem och en "våga fråga" attityd. Slutligen ser vi att du är nyfiken och engagerad i allt och alla du möter, vilket summerar begeistring. 
Bankettchefen har följande ansvarsområden:
• Övergripande ansvar för frukost, konferensluncher, middagar, event och konferensfika.
• Personalansvar för bankett- och frukosthovmästare samt serveringspersonal.
• Ansvara för att avdelningens medarbetare känner till och efterlever hotellets policys och rutiner.
I tjänsten ingår:
• Ekonomiskt ansvar och uppföljning av resultat i samband med månadsskifte.
• Inventering.
• Sammanställning av timunderlag till lönekörningen.
• Personaladministration - hantering av kontraktsskrivning, ledighetsansökan och semesterplanering.
• Att hålla medarbetarsamtal.
• Schemaplanering och  att optimera bemanningen i samråd med hovmästarna.
• Att sammankalla till regelbundna personalmöten.
• Vara delaktig i rekryteringar för avdelningen.
• Leverantörskontakter.
• Dryckesansvar och beställningar till bankettavdelningen och även till Minibarer/ VIP.
• Timrapportering och planering.
• Kontering av fakturor.
• Kontinuerligt  arbeta aktivt i vårt bokningssystem.  
Bankettchefen rapporterar till Ass. Food & Beverage Manager
Vi ser att du som söker har minst åtta års ansvar i ledande befattning inom liknande område. Du bör ha god datorvana och ekonomisk kunskap. Du tycker det är motiverande att inspirera och leda en personalgrupp framåt och du brinner för att få våra gäster att trivas hos oss.
Som bankettchef på Clarion Hotel Sign har du stora möjligheter att påverka bankettens framtida utveckling och vi sätter stort värde på kreativitet och nytänkande. Vår vision är att bli Stockholms hetaste mötesplats och den vill vi att Du är med och skapar!
Läs mer om Clarion Hotel Sign på www.clarionsign.com

Publiceringsdatum
2011-08-22

Arbetstider och omfattning
Tillsvidare

Ersättning
enl ök

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2011-09-15
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Ansökan sker via företagets webbplats.

Kontakt
Företag
Clarion Hotel Sign

Adress
Clarion Hotel Sign
Box 310
10126 Stockholm

Jobbnummer
1008458

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Clarion Hotel Sign

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Clarion Hotel Sign: