Assisterande restaurangchef till Jensen's Bøfhus i Malmö

Jensen's Boefhus / Servitörsjobb / Malmö
Observera att sista ansökningsdag har passerat.


Visa alla servitörsjobb i Malmö, Burlöv, Lomma, Staffanstorp, Vellinge eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Jensen's Boefhus i Malmö, Borås, Göteborg, Jönköping, Örebro eller i hela Sverige

Bli en del av vår framgångssaga!

Vi på Jensen's Bøfhus söker nu duktiga, energiska, ambitiösa ledare medchefspotential till våra restauranger i Malmö.

Som en av landets stora restaurangkedjor satsar Jensen's Bøfhus just nu på att utveckla verksamheten. Med anledning av detta söker vi fler ambitiösa, affärsorienterade ledare med stark personlig drivkraft som kan möta de positiva utmaningar som väntar.

Jensen's Bøfhus a¨r ett ekonomiskt stabilt och va¨letablerat fo¨retag där kvalitet och kvalitetsutveckling ständigt står i fokus. Hos oss erbjuds du goda möjligheter till vidareutbildning, välordnade arbetsförhållanden, attraktiv lön samt möjligheten att få arbeta med duktiga och motiverade kollegor.  I gengäld förväntar vi oss att du kan leda restaurangen med kunnighet samt tydligt chefsskap och på så vis säkra att hög kvalitet upprätthålls i verksamheten.

Tjänsten:

Som assisterande restaurangchef på Jensen's Bøfhus kommer du, tillsammans med restaurangchefen, att vara högst ansvarig för restaurangens ledarteam. Totalt kommer ni att ansvara för en medarbetarstab på mellan 35-70 personer. Ditt och ledarteamets gemensamma mål är skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna, samt att ge alla gäster en riktigt bra upplevelse i enlighet med vårt koncept.

Ni kommer också tillsammans att ansvara för omsättningsutveckling och resultat genom kontinuerlig optimering av driften. Restaurangen skall ju naturligtvis gå med vinst och det blir ert ansvar!  

I rollen som assisterande restaurangchef på Jensen's Bøfhus bör du dagligen arbeta utifrån följande tre ledord: Kvalitet, renlighet och service.

Vi garanterar våra gäster god service och kvalitet genom att arbeta utifrån ett koncept som varit en del av många danskars vardag under nu snart 25 år. Detta innebär att du behöver lära dig detta koncept i detalj samt kunna driva en restaurang utifrån det.

Två av de viktigaste grundförutsättningarna för att lyckas i restaurangbranschen är renlighet och god hygien. Vi accepterar endast det bästa på våra restaurangen! Vårt koncept gör det lättare för dig att se till att våra standarder inom detta område efterlevs.

God service är ytterligare en förutsättning för att vi med framgång skall kunna bedriva vår verksamhet. Att vi kallar våra besökare för "gäster" istället för kunder är därför ingen tillfällighet. Det övergripande målet för dig som chef, är att skapa en restaurangmiljö som får gästerna att vilja besöka oss igen.

Som assisterande restaurangchef refererar du till restaurangchefen och ni bollar löpande idéer och problem. Utöver det har du naturligtvis kedjans stödfunktioner till hjälp i frågor som rör exempelvis marknadsföring, IT och HR.

Din Profil:

• Du älskar ledarskapsutmaningar och kan se dig själv i rollen som chef för en större grupp medarbetare.
• Du känner till vikten av direkt kommunikation och tydlighet vid förmedling av budskap. Du är inte främmande för att använda dessa redskap i ditt dagliga arbete.
• Du har tidigare erfarenhet från restaurang-/fastfoodbranschen alternativt detaljhandeln. Vidare ser vi gärna att du befunnit dig i någon typ av ledarposition inom en sådan verksamhet.
• Du skall inte ha någonting emot att ditt dagliga arbete till viss del kommer att följa en på förhand bestämd struktur.
• Du är engagerad och brinner för att ge de gäster som besöker din restaurang en fantastisk upplevelse.
• Du strävar alltid efter att föregå med gott exempel. Ditt ledarskap präglas av närvaro och synlighet vid arbete ute i restaurangen.
• Du verkar aktivt för upprätthållandet av en god stämning mellan kollegor, vilket på sikt också främjar en tillfredsställande arbetsmiljö.
• Du har känsla för ekonomi och är arbetar gärna med nyckeltal. Du utför ditt arbete med både egna och gemensamma resultatmål i fokus.

Vierbjuder:

• Attraktiv lön med resultatbonus.
• En restaurang med duktiga och motiverade medarbetare.
• Ett genomarbetat koncept samt möjligheten att få arbeta i ett väletablerat företag.
• Ett utbildningssystem som kontinuerligt erbjuder stöttning i det dagliga arbetet.
• Möjligheten att bli restaurangchef.

Självklart utbildas du inledningsvis internt, så att du är väl förberedd när du tillträder som chef.

Frågor:

Har du frågor som rör tjänsten är du välkommen att kontakta Frank Bune på goteborg@jensens.se . Exakt placering/arbetsställe och storlek på restaurang beror av dina kvalifikationer.

Jensen's Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande 9 stycken restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen's hittar du på www.jensens.se

Publiceringsdatum
2012-09-06

Arbetstider och omfattning
tills vidare

Ersättning
enligt avtal

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2012-10-01
Ansökan kan tyvärr inte göras via e-post.
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Celeste Holmbye, +46 08330704

Företag
Jensen's Bøfhus

Adress
Jensen's Bøfhus
Læssøgade 215
5230 Odense

Jobbnummer
1333595

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Jensen's Boefhus

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Jensen's Boefhus: