Antar du utmaningen att bli köksmästare för Södersjukhusets Målt

Stockholms Läns Landsting / Kockjobb / Stockholm
2017-06-22
Observera att sista ansökningsdag har passerat.
➡️ Klicka här för den senare publicerade platsannonsen "Antar du utmaningen att bli köksmästare för Södersjukhusets Målt" (publicerad 2017-07-04) ⬅️


Visa alla kockjobb i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige
Visa alla jobb hos Stockholms Läns Landsting i Stockholm, Solna, Lidingö, Sundbyberg, Danderyd eller i hela Sverige

Antar duutmaningen att bli köksmästare för Södersjukhusets Måltidsservice? Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt iStockholm som är hela livets sjukhus, där vi med hög kompetens och brasamarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhusetbedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är detviktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personligapatientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: "för patienten -med patienten".Läs gärna mer om Södersjukhuset på vårhemsida: www.sodersjukhuset.se Inom ett år ska produktionen av framtidens patientmåltidervara igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår för fullt det förberedandearbetet. Vill du följa med på vår spännande resa att bygga upp och implementeraSödersjukhusets nya måltidskoncept? Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en delav vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom enökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Södersjukhusetarbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebärdet att arbeta med hållbara måltider i alla led.Vi söker efter en köksmästare som har ett brinnande intresseför mat och måltider, som ser helheten runt förädling av råvaror gällande bådesmak, utseende, kvalité och innovation. Arbetsuppgifter: Som köksmästare kommer du att leda ett team av kockar där nikommer ha ett helt nybyggt kök med toppmodern utrustning inkl. eget bageri ochspecialkostkök till ert förfogande för att laga mat från grunden så långt detbara är möjligt. Vi kommer att tillaga enligt cook chill metoden, vilket göratt det är viktigt att utveckla maträtter med hög kvalité, aptitligt utseendeoch utmärkta smaker då andra tar vid när det gäller själva sluthanteringen avmåltiden innan den serveras till patienten.Vårt samarbete med Markus Aujalay gör att du kommer få en förstklassigmatkreatör som coach och bollplank för att ge maten ytterligare en ny dimensionbåde när det gäller recept och innovativa tillagningssätt.Du kommer vara direkt underställd chefen för Måltidsserviceoch tillsammans arbetar ni aktivt med att följa och utveckla måltiderna enligSös och SLLs miljöprogram, med patientnyttan i fokus. Vid kortare frånvaro avchef går du in som tf. chef.Du kommer även med din expertis delta i olika forum för attlyfta matens betydelse både internt och externt. Tillsammans med hela teametinom Måltidsservice blir ni viktiga som en del av Sös varumärke och i arbetetför att höja statusen på den offentliga måltiden.Den nybildade organisationen kommer att ta fram egna målkopplade till sjukhusets värdegrund "förpatienten - med patienten". Anställningsform: Tillsvidareanställning på heltid 40,00 tim/veckaLön enligt överenskommelseTillträde efter överenskommelseSista ansökningsdag 2017-08-13 Kvalifikationer: Vi ser att du utbildning från hotell och restaurangskolaeller likande utbildning, du har minst tre (3) års arbetslivserfarenhet somkock med liknande uppgifter. Goda kunskaper i svenska gällande tal och skriftär ett krav, samt goda kunskaper inom Officepaketet. Vi ser gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat med kostdatasystem. Personliga egenskaper: Som tillagningskökets kreativa ledare, ser vi att du ärengagerad, nyskapande, flexibel och lyhörd för verksamhetens behov. Du ska hagoda ledaregenskaper och god kommunikationsförmåga, ha lätt för att samarbetamed andra och beredd att genomföra förändringar. För att nå dina mål arbetar du aktivt med att motivera ochinspirera ditt team så att ni tillsammans når era mål. För oss är det en självklarhet att du är en serviceinriktadoch kundorienterad person, samt är det oerhört viktigt att du brinner för matoch att du har ett eget driv att förkovra dig i trender och utvecklig inom allaaspekter inom ditt område.
Information om tjänsten lämnas av:Kostchef Patric GillTel 08-616 16 85 Fackliga företrädare:
KommunalSödersjukhusets expedition
tel:08-616 16 83 Övrig information
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du ett mycketintressant och självständigt arbete med många variationer på en arbetsplats somalltid har patientens bästa framför ögonen.

Varaktighet, arbetstid
40,00 tim/vecka Tillsvidareanställning

Publiceringsdatum
2017-06-22

Ersättning
Månadslön
Individuell lönesättning

Så ansöker du
Sista dag att ansöka är 2017-08-14
Klicka på denna länk för att göra din ansökan

Kontakt
Patric Gill 08-616 16 85

Företag
Stockholms Läns Landsting

Adress
Stockholms Läns Landsting
Sjukhusbacken 10
11861 Stockholm

Kontorsadress
Sjukhusbacken 10

Jobbnummer
3571305

Observera att sista ansökningsdag har passerat.

Prenumerera på jobb från Stockholms Läns Landsting

Fyll i din e-postadress för att få e-postnotifiering när det dyker upp fler lediga jobb hos Stockholms Läns Landsting: